Депутати хочуть перевірити субсидії волинян

Депутати хочуть перевірити субсидії волинян
На Волині ретельно перевірять сім’ї, які отримують житлові субсидії, на предмет зловживання допомогою держави. Про це стало відомо сьогодні, 25 лютого, під час розширеного засідання колегії Волинської ОДА.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що на Волині є люди, які зловживають житловими субсидіями. На думку посадовця, таку допомогу від держави отримують й зовсім небідні родини. Тож доходи отримувачів субсидій в області ретельно перевірять і частина з них право на допомогу може втратити, - повідомляє Слово Волині.

Очільник області також додає, що про зловживання субсидіями говорять й на національному рівні. Очікується, що найближчим часом 153 тисячі українських сімей можуть втратити право на компенсацію частини комунальних платежів.

«Я прошу відповідальних працівників уважно підходити зараз до питання аналізу субсидій на теренах області, прошу моніторити цю ситуацію і при необхідності враховувати кожне зауваження громадян. Ми повинні не дати можливості нажитись на цьому ділкам», - наголосив керманич Волині.

Зауважимо, нещодавно в Уряді повідомили про те, що розпочинається масштабна перевірка доходів громадян, які отримують субсидії. За результатами цієї перевірки чимало українців можуть втратити право на цю допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а походження своїх накрадених маєтків провірити не хочуть?
Відповісти
чмошники
Відповісти
падлюки хай один одного перевірять
Відповісти
Останні новини
Депутати хочуть перевірити субсидії волинян
25 лютий, 2016, 14:09