Військові підробили підпис бійця під контрактом. ФОТО

Військові підробили підпис бійця під контрактом. ФОТО
У Волинському окружному адміністративному суді завершилися судові слухання щодо визнання недійсним контракту про військову службу колишнього бійця батальйону територіальної оборони "Волинь", 22-річного Олександра Ковальчука.

Нагадаємо, Олександр Ковальчук був призваний 26-го травня 2014 року. Запевняє, що за час проходження служби ніяких контрактів не підписував. Контракт виплив аж тоді, коли хлопець отримав поранення і готувався демобілізуватися.

На останньому судовому засіданні, яке відбулося 5 січня, колегія суддів вирішила зупинити провадження по справі для проведення почеркознавчої експертизи. Дослідження доручили робити експертам з Львівського науково-дослідного інституту судово-медичної експертизи.

Експертам надали нібито підписаний Олександром Ковальчуком контракт про військову службу та зразки його підпису.

Днями до суду надійшло повідомлення від Львівського науково-дослідного інституту судово-медичної експертизи, в якому працівники установи зазначили, що дослідження провести неможливо.

"При ознайомленні з наданими на дослідження матеріалами адміністративної справи та контактом про проходження Ковальчуком служби експертом встановлено, що досліджений підпис в графі особистий підпис виконаний за допомогою технічних засобів і не є об'єктом почеркознавчої експертизи", - йшлося в повідомленні експертів.

Судді постановили: позов Олександра Ковальчука визнати частково.

"Визнати нечинним контракт про проходження військової служби у Збройних силах України, укладеним між Міністерством оборони України та Олександром Ковальчуком".



Між іншим, Олександр Ковальчук написав лист до Генпрокуратури України із повідомленням про злочин, який вчинили військові. Натомість прокурори переслали цю заяву у військову прокуратуру Луцького гарнізону. Останні повідомили адвокату Олександра Ковальчука, що наведені в листі відомості до ЄРДР внесені не були.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та це якийсь цирк.....одні на других кивають.....ви прокурори і військові теж не грайтесь в котики мишки.....бо дістанете.....перестріляють вас як тих паразитів...
Відповісти
це все стало можливим із-за Кримінального кодексу і саме головне завдяки Кримінально-процесуального кодексу України який прийняли при Януковичу. Чому правоохоронці мовчать що КПК звязав руки і ноги для проведення заходів, він дозволяє тільки писати папірці і переписувати їх, а реальна робота заборонена.
Відповісти
Останні новини
Військові підробили підпис бійця під контрактом. ФОТО
26 лютий, 2016, 14:57