Чергове судове засідання щодо справи 22-х бійців у Володимирі-Волинському

Чергове судове засідання щодо справи 22-х бійців у Володимирі-Волинському
Військовий прокурор Балакунець не допущений до справи 22-х бійців у Володимирі-Волинському.

Минулого судового засідання було поставлене питання про введення у справу 22-х бійців, які, на думку прокуратури, самовільно залиши військову частину, сторону обвинувачення Олега Балакунця, - повідомляє БУГ.

Судове засідання 26-го лютого було присвячене доведенню правозахисниками не можливості представленню Балакунцем сторони обвинувачення. Гарячий чай, обід і призначення наступного засідання на 1-ше квітня – основні теми судового розгляду у Володимирі-Волинському.

Для чого витрачені кошти підсудних та правозахисників на чергову поїздку у Володимир-Волинський – не зрозуміло. Суд витратив час на те, аби довести, що військовий прокурор Олег Балакунець не може бути представником сторони обвинувачення у Володимр-Волинському міському суді.

Захворів – таке пояснення неявки прокурора Запорізького гарнізону В’ячеслава Зубкова. Пан Балакунець вважає це важливою причиною, аби суд долучив його до справи по 22-х бійцях. Однак, адвокати доводять протилежне -правозахисники проти констатації факту, що прокурору Луцького гарнізону географічно ближче, ніж прокурор із Запоріжжя.

”Ми всі в однакових уимовах – усі дістаємося з різних міст – хто із Києва, із Запоріжжя, хто із Луцька”, – зазначив Вадим Васильєв.

На даний момент, суддя Леонід Канівць та усі долучені до справи, чекають обгрунтування прокуратури про долучення до справи пана Балакунця, відомого за іншими матеріалами щодо 51-ї ОМБР.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви козли, ці хлопці герої а ви падли їх самі здавали, а тепер робите з них дизертирів
Відповісти
Останні новини
Чергове судове засідання щодо справи 22-х бійців у Володимирі-Волинському
27 лютий, 2016, 14:00