Затриманий азовець: я не був п'яний

Затриманий азовець: я не був п'яний
Азовець Олексій Буторін прокоментував ситуацію, яка сталася на заправці.

Нагадаємо, сьогодні вночі патрульні затримали і евакуювали машину азовця. Чоловіку закидають, нібито він був у нетверезому стані та не мав при собі водійського посвідчення.

"Мій товариш попросив мене завезти його в Рівне, бо він їхав у Волноваху. Ми зупинились на одній заправці, щоб попити кави. Поки ми 15 хв пили каву, машина була закрита, і нікого в ній не було. Ми стояли на заправці", - запевняє азовець.

Додає, що тоді під'їхали патрульні і попросили пред'явити документи на машину, права та технічний паспорт.

"Також поліцейські почали випитувати у мене, чи я вживав алкоголь. На що я відповів, що ні. Тоді патрульні запитали, чому у мене такі розширені зіниці, на що я навіть і не знав, що відповісти. Тож патрульні евакуювали мою машину. Мабуть, до мене таке ставлення тому, що я - азовець", - сказав Буторін.

Довідково: Олексій Буторін - заступник командира дивізіону полку "Азов".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якшо був тверезий, то чого від трубочки відмовився?
Відповісти
100%.А тепер буде збирати ,,активістів" і заявляти,що злочинна влада намагаєтся з ним розправитись.
Відповісти
Від драгера відмовився, документів нема, зато Азов. Конфіскація машини і штраф "тверезому"
Відповісти
Хахах тверезий відмовився від драгера ахахахаха і докі в дома забув чі в іншій сумці юмаріст однако Альоша розказуй комусь другому цю казку! Знаєм тебе тверезого=)))хаххахахаха слава богу не накоїв лиха.
а по даній темі штраф і конфіскувати авто якшо не буде доків! Вже хто тількі під атошніків не косить. Зловивби такого перевертня та задушивби голими руками.
Відповісти
Друже диванний воїне, доки ти там пишеш про те, що б ти зробив, людина реально вже набагато більше року на фронті, приймала участь не в одній операції, та зробила для держави набагато більше, ніж ти. І машину не ти надавав, так що не тобі її і забирати. А замість того щоб це писати, зробив би щось корисне, пішов би в АТО,але ні, тобі воно не потрібно, ти краще тут будеш воїнів обсерати. Прикро від думки про те, кого ми захищаємо...
Відповісти
ти прощо? я пишу по темі а ти тут ліпиш шо зробив Олексій в АТО. Я знаю де він був і що робив, вчись читати далі носа. я потемі прокоментував статтю відповідним коментом так як мав інформацію тількі зі сторони поліцейских, коли повністю надішла повна інформація з другої сторони та зясувавши та проаналізувавши надані пояснення і взнавши повну інформацію по даному інциденту питання виникають до поліцаїв. прошу подивитись далі в низ на мою розмову. і ще одне я тобі нічого не писав і прошу тебе мені також не писати бажання шось стобою тут зясовувати стосункі чи ще якісь справи немає в загалі, а про АТО і що я не приніс користі ну да звичайно тобі ж видніше хто я з тої сторони монітору)))))))) смішно до сліз а ле я не дивуюсь і просто посміхаюсь. і де я був. і що робив. тут не збирався і не збираюсь) щасти тобі друже і на далі. якихось особистих неприязних відношень до тебе та до Олексія нуль. якщо чимось образив сорі. але моя думка знизу описана чому такій був комент спочатку.
Відповісти
Олексій а чому зранку? чому не зразу тоді поїхати в нарік і норм не здати кров? чи визвати якогось юриста? а чекати ранок щоб все вийшло? хм странно якось це все виглядає збоку.
п.с. останє речення в мому меседжі не тобі а так загальному до ти олєнів які вділи камуфляж і перци, а нарахунок тебе питань в цьому плані немає. а на рахунок авто докі є? ато щось підозра що машинка лівакова. в тому і була підстава вияснення і цих подій.
Відповісти
Гас, я ще вночі наполягав їхати в лікарню, це є зафіксовано камерою, а поліція не схотіла мене везти. До речі алкоголь в крові зберігається більш як три доби. Документи на авто я одразу пред"явив, перетин кордону був одразу перевірений через СБУ, все в нормі. В поліції сказали що завтра зранку повернуть мені автомобіль.
Відповісти
В драггер чому відмовився дихати?
Відповісти
Знаю я ці драггери. В трубці може бути все що хоч. А кров це 100%.
Відповісти
ТОДІ судитись і тількі судитись, просто спустити на гальма не треба і не можна!!!!!!!!
Відповісти
не вішай лапшу ..знаєм ми цих лікарів..100 грн. і довідка))))
Відповісти
Кого ти дуриш Олексію? Кров за тебе здавав твій брат близнюк Олег!!!!!
Відповісти
Мій брат близнюк Олег зараз за 1500 км звідси і це легко перевірити.
Тобі сумно? Ще щось вигадай!
Відповісти
О придумав можна поставити систему прокапатись або переливаня крові. як варіанти? =D
Відповісти
"...я не був п'яний, я був рум'яний"
Відповісти
між освідчуванням ментами та лікарями пройшло більше 2х годин то висновок лікарів до увагі не берется.і чому тачка не в ато
Відповісти