Бурштинова війна на Волині. ВІДЕО

Бурштинова війна на Волині. ВІДЕО
Бурштинова тема – це скандальна мішанина з чиновницької безвідповідальності, соціальної напруги, екологічної біди і корупції. Так це чи ні, дізнавались у новій програмі ток-шоу!

Це колосальне національне багатство чомусь досі не стало приводом для гордості і джерелом наповнення бюджету.

У новій програмі гості "Протилежного погляду" дадуть відповіді на незручні, а то й болючі для декого питання. Озвучать нові судження і факти. Спробують докопатися до правди про нелегальний видобуток бурштину на Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хіба тут в студії є люди,які можуть задати незручні та болючі питання?Там одні пристосуванці!!!
Відповісти
Знайшли "спеців" по бурштину :))) Вітів - хе-хе :) Ну а ведуча - то взагалі... :)))
Відповісти
Серед учасників так званого "шоу" немає жодного спеціаліста з предмету розмови. Вітів (плюс-мінус ПТУ), міліціонер, Поха - порожнє місце, порожній пакет з-під ряжанки. Жодного спеціаліста з питань розробки надр, який може коментувати "Закон про надра" і його (не)досконалість, жодного грамотного лісівника,який може грамотно коментувати Лісовий Кодекс, адже поклади бурштину зосереджені виключно на лісових землях, користувачем яких виступає управління лісового і мисливського господарства області. Немає тут і геолога Веніаміна Туза, який готував геологічну карту покладів бурштину а потім продав її «чорним старателям». Немає нікого. Свирида, Намук?.. Змовчу. Тут для повного букету ще бракує спеціаліста з салону краси, яка вугрі видушує, і паламаря з Свято-Троїцького собору. Автору цих рядків тема бурштину дуже близька, тому гадаю, що треба розпочати з того, чи варто взагалі добувати цю корисну копалину на Волині, чи варто нищити ліси, екологію, чи варто вступати в серйозну сутичку з природою. Що від того матимуть люди, які споконвічно ходять по землі, в якій лежить бурштин? Як відомо, природу ще нікому не вдалось обманути, а хто робив такі спроби, то залишився покараний самим Богом. Уся Північна Європа має в своїх надрах бурштин – хто більше, хто менше, але дивиться на ці речі через іншу призму і серйозно зважує, чи варто його добувати, чи залишити землю в спокої. З іншої сторони, «в державі блядєй і депутатів» (ці дві субстанції ідентичні і їх можна замінити першим словом, а вираз належить відомому українському художнику, тому прошу не «запікувати»), прибутки від корисної копалини приберуть до рук братки, які вже давно змінили шкіряні куртки на дорогі класичні костюми з краватками за 2 тисячі доларів. І останнє. Мені соромно за рівень підготовки цього «шоу», за рівень компетентності його учасників, за рівень ведучої, яка, очевидно, іменує себе журналістом і береться за те, що вона зовсім не вміє робити.
Відповісти
Бурштин на Волині видобувають і це очевидний факт, тому запрошувати геологів чи лісівників недоречно, потрібно боротись з корупцією, ось головна проблема!
Відповісти
На початку програми ведуча сказала, що була шокована скільки людей відмовилось говорити на дане тему, сюди очевидно входили депутати, геологи, лісники і відмовились воно томущо вони " в тємі", тому замість того щоб когось критикувати краще напишіть якийсь матеріал і подивіться уважно програму, якщо Ви самі не в "ТЄМІ" і це і є причиною критики:))))
Відповісти
Треба було запросити Ігора Лапіна, він ще той "чесний" бурштинознавець!
Відповісти
Я добре в темі, навіть більше, ніж треба. Можем побитись об заклад, але готуйте пляшку 0,7 Glen Turner, бо програєте. А якщо люди відмовились бути учасниками такого "шоу", то це ще не говорить про те, що їх замінять вкрай некомпетентні люди. Або такі, як Свереда, який давно прицілився на видобування і судить про все зі своєї дзвіниці.
Відповісти
універсал - кругом неук!
Відповісти
маски шоу і всьо.
Відповісти
Останні новини
Бурштинова війна на Волині. ВІДЕО
05 березень, 2016, 11:00