Використання зброї новою поліцією: результати опитування

Використання зброї новою поліцією: результати опитування
У сучасних умовах держава спрямовує свою діяльність на побудову громадянського суспільства, за якого людські цінності є найголовнішими, а їх охорона набуває першочергового значення.

Використання зброї - питання суперечливе і неоднозначне. Нова поліція отримала ширші можливості використання вогнепальної зброї, аніж раніше мала міліція. Тож кореспонденти ВолиньPost поцікавились думкою волинян і запропонували опитування "Як Ви ставитесь до використання зброї новою поліцією?"

Більшість голосів отримала відповідь "Використовувати у випадках прямої загрози життю громадян" - так вважають 60% опитаних (226 осіб).

На другому місці опинився варіант "Новим поліцейським бракує досвіду використання зброї" - 31% (122 людини).

6% (22 голоси) наших читачів обрали відповідь "Ніякої зброї, це створить небезпеку для всіх".

І лише 2% (6 осіб) виявили байдужість до цієї проблеми.

Всього в опитуванні взяли участь 376 людей.

Ось такими були відповіді волинян. Але, без сумніву, правила використання зброї новими поліцейськими повинні бути чітко сформульованими, не мати двозначного трактування. Адже від цього залежить наше життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відсутній елементарний досвід,-навіть складання протоколу,чи пояснення реальної причини заборони стоянки(типу знак хтось зняв),а ви говорите про зброю. Треба ще хоч рік-два досвіду,а тоді юлічкам зброю видавати...Зброя-екстерна ситуація,а вони в звичайних-сопельки ще жують. Вони -молодці,стараються-буде толк,тільки не зараз-зеленуваті ще(не про роки).
Відповісти
Та їм навіть дубинки давати неможна. Понабирали дітей після школи зелені ще яка зброя ви шо яб їм давби водяний пістолет та лопатку нехай бавляться. А якшо без жартів то нову поліцію треба самомим громадянам берегти цеж діти. Навіщо було розганяти стару Міліцію та хоть порядок наводила.
Давайте на мить представим от затримала стара Міліція вокзального злодюжку дала йому по почках він і признався шо він вор.
А новіш не бють в Демократію грають, який тепер карманик признання дасть. Відсиде 4 часа й вийде.
Відповісти
Надіюсь,скоро побачим відео ситуації на авторинку 6.03.2016-конфлікт масовий з так званою поліцією...Вибачте,але представник влади з кілограмом косметики на лиці,блондинка(в усіх смислах) повишає голос на прохання представитись,і каже-ще побачим хто на чиї гроші живе...веде себе дівчисько нагло,зверхньо,не рахує людьми оточуючих.В мене поваги вже точно не буде-такі на майдані людей і вбивали.Якщо більше 50 людей обурилось-може не правильно їхати прямо на натовп.... Люди викладіть відео-знімали ж багато.
Відповісти
Останні новини
Використання зброї новою поліцією: результати опитування
05 березень, 2016, 15:11