Стало відомо ім'я депутата, що погрожував охоронцям клубу засланням у зону АТО

Стало відомо ім'я депутата, що погрожував охоронцям клубу засланням у зону АТО
4 березня, орієнтовно о другій годині ночі, патрульні прибули на виклик до одного з нічних клубів.Тут дебоширив помічник-консультант депутата Волинської обласної ради.

З неофіційних джерел нам стало відомо, що це Ігор Мисковець депутат ківерцівської райради.

Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, посадовець виражався нецензурною лайкою, погрожував охоронцям закладу й адміністраторові звільненням та повістками в АТО за те, що вони не пропускають його всередину. При цьому правопорушник розмахував перед ними своїм службовим посвідченням.

Затриманий та його товариші були нетверезі, один із них – у військовій формі. Саме через це їх не пустили в клуб. Патрульні вгамували помічника-консультанта та склали на нього адміністративний протокол за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От такі в нас у Ківерцях депутати! Уявіть собі, як живеться чудово. Починаючи від судимої заступниці голови райради, закінчуючи депутатами-хуліганами. А головне, вони в нас самі "розумні", самі "освічені", самі-самі:) Правильно, ловіть їх, показуйте людям хто є хто, може, нарешті в них мозок прокинеться і відчують, що вони не кращі за інших, і будуть хоч трохи думати, що роблять, і що кажуть!
Відповісти
Нєх ківерцівські депутати псують криміногенну статистику в своєму райцентрі, а не в обласному !..
Відповісти
Які виборці, такі вибранці. І то на всіх рівнях.
Відповісти
Знаю Мисковця хороша людина, трошки перегнув палку зким не буває.
Відповісти
А я взагалі не вірю що то він скоріш за вме просто на нього повірили
Відповісти
От вам і молодь, котра, як говорили, змінить країну. Мало того, що Ігор, зі слів написаних у вищевказаному інформаційному повідомлені хуліган, так він ще й до того всього непорядна людина, яка невідповідає за свої слова та вчинки .
Відповісти
А чому ж сам не пішов в АТО нехай би розказав. Версія про хворобу неприймається.
Відповісти
Ага повісили, посвідчення відібрали і сфотографували, адмін.протокол на однофамільця склали. Нєєє, то не він, то розвоєння особистості- п'яний Мисковець називається. А взагалі, коли то він не п'яний буває?! Пора вже було б серйознішу відповідальність запроваджувати для таких "високоповажних" людей, які так чітко дотримуються субординації. Треба як колись - "вкрав, випив в тюрму". У таких людей мусить бути більша відповідальність, нехай навіть за них і проголосувало три з половиною людини
Відповісти
Депутат під стать Третяку, із категорії "Ганьба району", і він не один такий, дивно хто ж їх обирав? От вам і змішана система виборів, от вам і партійні квоти. Достойні люди які набрали більшість голосів залишилися на "узбіччі", а усілякі мисковці-третяки і т.п. косять під "хворих", "бідних", беруть хабарі, уникають мобілізації, перевищують свої повноваження, використовують своє становище і взагалі позорять націю. Бо що можна подумати про народ у якого такі "обранці".
Відповісти
Останні новини
Стало відомо ім'я депутата, що погрожував охоронцям клубу засланням у зону АТО
06 березень, 2016, 11:17