У Луцьку чоловік вчинив самогубство

У Луцьку чоловік вчинив самогубство
Сьогодні вночі, 16 березня, у Луцьку чоловік вчинив самогубство - повісився у власному помешканні.

Трагедія сталась в районі вул. Львівської, за місцем проживання чоловіка. Йому було 34 роки, мав сім'ю.

З власних джерел нам стало відомо, що чоловік працював водієм в державній установі. Напередодні він скоїв ДТП, через що з нього вимагали чималу суму, яка вдвічі перевищувала страховий ліміт виплати.

За цим фактом розпочато службове розслідування.

Поліція підтвердила факт смерті, але не коментує ситуацію і не озвучує причину самогубства, оскільки ще немає офіційних результатів судмедексперта. За попередніми висновками, ознак кримінальних дій не виявлено.

Наразі слідство триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Насправді треба визнати, що поліс цивільної відповідальності не покриває збитків потерпілому, це лохотрон на рівні держави.
Якщо фактично ремонт потерпілому обходиться у 50 тис, то страхова враховує у формулу амортизаційний знос пошкодженого транспотру і по факту виплачує 40-50% від нарахованої шкоди, тобто 20-25 тис.
На законодавчому рівні потрібно закріпити відшкодування РЕАЛЬНИХ збитків, а не відмінусування віртуальної амортизації, бо в когось авто за 3 роки стає відром з гайками, а в когось і через 10 років як новеньке.
Шкода чоловіка.
Відповісти
та і шо таке на сьогоднішній день 50тис грн...
це відшкодує тільки незначні пошкодження...(звісно якшо мова йде про нові іномарки а не жигулі)

Відповісти
в цій організаціїї воддії за власний кошт починають ремонтувати автомобілі..треба щоб це керівницво перевірила прокуратура..а на рахунок того дтп...50% вине керівництвочого і по який причині людину садять на стару машину яка т/о не могла пройти.багато фактів замовчується.шкода хлопця.вічна пам"ять.
Відповісти
шкода що керівництву по...воно тільки свої запроси виконує.а на водіїв начхати.
Відповісти
Не правда. Товариш потрапив в дтп. Сума збитків була більше 50 000. Страхова виплатила все крім франшизи. Здається 500 грн. Можливо залежить від страхової? Деякі взагалі нічого не виплачують.
Відповісти
покійний підходив до керівника закладу за допомогою.отримав дулю...хоча фірма повинна повністю компенсувати збитки.а потім вираховувати з працівника. (з заробітної плати )а не навпаки.шкода дітей.без батька лишились.керівнику позор від працівників.
Відповісти
На скільки мені відомо: в ДТП яке скоїв небіжчик, є потерпілий який мав переломи кінцівок, струси ітп. Його авто ремонту не підлягає. Лікується потерпілий досі. ДТП покійний скоїв 31.12. в службовий час та на службовому авто. На мою думку збитки мало покривати Держпідприємство, а не водій. Ну і звичайно самогубство не вихід. Тепер накоїв біди всім взагалі. Покійному земля пухом.
Відповісти
Також відомо, що з покійним всі перемовини велись виключно через його юриста. Потерпілий бачив небіжчика лише один раз на допиті в слідчого (з ДТП його вивезла швидка). Винуватець ДТП відмовився компенсовувати будь які витрати, тому слідчий передав справу до суду. При нашій судовій системі суд, йому нічого б не присудив. Потерпілого шкода, та й молодого хлопця не повернути.
Відповісти