Волинська митниця: як «виживають неугодних». ФОТО. ВІДЕО

Волинська митниця: як «виживають неугодних». ФОТО. ВІДЕО
Після того, як 3-го березня 2016-го року волинські митники проґавили фуру з бурштином, там почалися кадрові перестановки.

Нагадаємо, двох заступників начальника Волинської митниці ДФС Юрія Мацібора та Юрія Терещука відсторонили від виконання обов’язків, поки проводиться службове розслідування.

Читати більше: ВОЛИНСЬКІ МИТНИКИ ПРОПУСТИЛИ ЧЕРЕЗ КОРДОН 1500 КІЛОГРАМІВ БУРШТИНУ

І вже 14-го березня призначили нового керівника. Ним став Олександр Шавлак, який з липня 2015-го року очолював Чернігівську митницю ДФС.

Новий керівник, ймовірно, одразу не сподобався волинським митникам, адже взявся проводити внутрішні розслідування. Тож, не довго думаючи, його підлеглі збунтувалися.

Читати більше: ВОЛИНСЬКІ МИТНИКИ ЗБУНТУВАЛИСЯ ПРОТИ НОВОПРИЗНАЧЕНОГО В.О. КЕРІВНИКА

Після цього на митниці відбулося неймовірне дійство. Як повідомляє в мережі Фейсбук Павло Верещагін, в терміновому порядку за участю «громадськості» відбулися збори профспілок, де головою профспілки було обрано тимчасово відстороненого від виконання обов’язків Юрія Терещука, який є головним фігурантом зазначеного службового розслідування.

НА ВОЛИНСЬКІЙ МИТНИЦІ БУНТ!!!Новопризначений в.о. керівника митниці призначив декілька службових розслідувань, одне з ...

Опубліковано Павлом Верещагиним 28 березень 2016 р.


"Довідково: Терещук є зятем обласного прокурора часів Януковича Гіля Андрія та другом контрабандиста «Сома», він же Шваліковского Андрія, жителя Ковеля, Волинської області, - пише Павло Верещагін. - Крім того, на цих зборах постановили петицію, що «іногородніх начальників не приймати, тільки місцевих…»".

За словами Павла Верещагіна, від громадськості були присутні ті, хто свого часу з митниками був в "темі і в долі".

"Від громадськості були присутні «підприємці»: Юрій Матчук, який за інформацією завіз під дахом Терещука сотні кузовів, подекуди без розбору, та Клавдія Кутикіна, екс-заступниця керівника Львівської митниці при Микитюку, яку в кінці 2011 року у своєму службовому кабінеті взяли на хабарі", - пише чоловік.



Що відбувається на Волинській митниці та хто до цього причетний - ми розповімо згодом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пенсіонерів на пенсію, а не правнукам будинки будувати жиртрести -звільнити,щобю і духу їхнього там небуло Видно дійсно був чесним керівником,раз всі корупціонери та контрабандисти підняли БУНТ...
Відповісти
Важко зрозуміти, чому Гунчик поліз захищати цих волинських митників-казнкрадів. Схоже, піддався на вмовляння неперевершеного злодія Романа Микитюк. Той вже знає всі тонкощі митної справи й схеми, щоб обкрадати Україну. Не дивно, що Рома разом із Клавою Кутикіною і досі заправляють на всіх волинських митницях, розставляючи своїх людей на хлібні місця. А тут такий облом трапився!
Відповісти
Цікаве питання та тому поліз захищати, що це дуже "державне" питання відстоює- гіля вірніше зятя гілля, контробандиста і взагалі свої інтересе мабудь якась частка перепадала від микитюка і йому. Все працювало як годинник а тут київ підкинів їм хохму і все зломав. Тому друже і сидить ця клоунада розігнати!
Відповісти
звільнити всіх віддати митницю англійській компаніі там будуть працювати чесно
Відповісти
гнати всіх вшию
Відповісти
Як можна провтикати стільки бурштину?? Ви ще вірите цьому? тьфу народ.
Відповісти
Гунчик знає, що він кришує і чиї інтереси він відстоює.
Своє "долю" він відтоює
Відповісти
Звільнити гунчика та всю митницю!!!Не подобається новий керівник??? Чемодан, вокзал, рассєя!!! Вон звідти! Є дуже багато охочих,окрім, ваших дітей, внуків, племінників, кумів, сватів і так далі зайняти ваші посади!І нам всеодно хто буде керівником! Аби молодь працювала, до того ж чесно!Ви там вже не знаєте де відпочити та яку шмотку натягнути і де будинок купити,а люди кінці з кінцями зводять! Ледарі, хабарники, продажники, зрадники і ще дуже багато слів!Понаїдали там, понакрадали!А Ви хоч 1 людину запитайте хто задоволений роботою митниці??? Всі хто не контрабандник-НІХТО!!! В ШИЮ ГНАТИ, при чому, ЗА ГРАТИ!!!
Відповісти
Гунчика треба перти на три букви разом з тою Кутикіною!! А то нароблять вони нам тут, народ не дамо цим злодюгам наживатися!!
Відповісти
Дільов представник громадскості?Не смішіть мої чоботит. Ган..н він!
Відповісти
Ну ну, Гунчику мало проблем? Зробимо ще;)
Відповісти
Терещук!!! Не сміши людей!!! Попривозив ТІТУШОК!!!! За 1000 грн штука!!! Розкажи де багатство нажив поки робив на митниці!!! Як вказівки оглядовикам особисто давав щоб не оглядали автівки з бурштином!
Відповісти
Так цей молодик де ж він нажив такі статки? ГІЛЬ допоміг але ж весь час так не буде усьому приходить кінець.....
Відповісти
забігали павуки в банці...черги по 6-12 годин, люди стоять, а бурштин їде, ставте англійську компанію, а цих бунтівників гнати в шию. Тоді порядок буде, як з дорогою Київ-Чоп, французи керували, турки клали, то вона і тримається вже 5 зим.
Відповісти
Мова про Андрейківа красівого пацана і умніцу
Відповісти
О це ж і думаю, а якби Гітлер переміг, як тоді ми б жили. Порядок був би і на митниці
Відповісти
Останні новини
Волинська митниця: як «виживають неугодних». ФОТО. ВІДЕО
29 березень, 2016, 15:11