Гарячу воду лучанам обіцяють подати протягом доби

Гарячу воду лучанам обіцяють подати протягом доби
Гарячу воду для лучан, які проживають у 33-му та 40-му мікрорайонах, подадуть у найближчу добу.

Про це під час оперативної наради 21 серпня повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

«Вода буде гаряча. Буде в найближчу добу, але я не маю цим займатися. Я не маю ставити на вуха міністрів, віце-прем’єрів і так далі. Це не форс-мажор, це звичайна робота, яка в даному випадку виконується погано, нечесно. Вона виконана таким чином, що гроші, які лучани платять справно зараз туди, за розрахунки не доходять», - зауважив Клімчук.

«Я попереджаю мера міста, «Луцьктепло» і фірми, які туди зайшли. «Західтепло», що там у нас ще є? Я, голова Волинської обласної держадміністрації, не маю займатися подачею гарячої води. А я цим займався вчора весь день і сьогодні вранці – питанням подачі гарячої води для Луцька», - додав губернатор.

Клімчук натякнув на непрозорі схеми у газових питаннях в місті, однак додав, що поки інформацію правоохоронцям не передаватиме.

«Тут є все: мох і болото. І на мільйон кожного закупів обладнання, механізмів і машин – питання яких? А норма передбачає 70 тисяч, а купують на мільйон. Я просто попереджаю владу Луцька, всіх, хто причетний до покупки газу, переробки газу по їхній формулі на тепло і не отримання в результаті грошей. Рєбятішкі і друзі, хлопчики і дівчатка, робіть свою роботу», - зазначив губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"поки інформацію правоохоронцям не передаватиме". Тому що у цих непрозорих семах замішані ви, пане Клімчук, та ваші радники і довірені особи? А чому одразу не сказати про те, що ви НІКОЛИ не передасте інформацію правоохоронцям?
Відповісти
А яке відношення Клімчук має до "Луцьктепло"? Не смішіть! Там власників помінялося ого-го, а вам все Климчук заважає?! :)
А не подає до правоохоронців, тому що бездеяльность міського голови пом'якшити хоче!
Відповісти
Клімчук має до всього "відношення". Це Ви не смішіть, Міколка)
Відповісти
Дуже все хитро продумано! Невже не зрозуміло, що лучани платять за "послуги", яких не отримують?? Така схема: коли тече з крану холодна вода- вона льодяна; а коли відкриваємо кран, де гаряча - вона все-ж подається (!), а не перекрита зовсім. Що цікаво, що ця вода є дещо теплішою, ніж та, яка тече з "холодного" крану. Тобто, нею звичайно приємніше користуватись у повсякденні. Але, якщо фактично не надаються послуги по нагріванню води, чому ми за ці послуги маємо платити? Лічильники накручують суми, як за повноцінне нагрівання! Що маємо? Платимо за те, що НЕ отримуємо(
Справа в уловці: користуйтесь і платіть, або не користуйтесь, як мені відповіли у "Луцьктепло"! Згідна- "погано і нечесно"! А що, всім байдуже??
Відповісти
Подавайте до суду!!!
Відповісти
поставте бойлер. ціна питання від 1000 грн. і забудьте про всі проблеми ;)
Відповісти
Ребята, я хочу туда, до Борі, красти, списувати, на**бувати вас. І з чесним лицем казати - всьо ок, я за вас все рішив)))
Правда э, але не в цый країні)))
Відповісти
Приклади і до прокуратури!!!
А якщо лише язиком бла-бла - то клавіатура та монітор все стерплять! :) Розумники!!!
Відповісти
Не сообщение правоохранительных органов о преступлении, уже подпадает под криминальную статью. Прокуратуре необходимо допросить п. Климчука.
Відповісти
І що, пане Борисе, де обіцяна гаряча вода?
Проспект Соборності - кран сухий. Навіщо розкидатися безпідставними обіцянками???
Відповісти
Останні новини
Гарячу воду лучанам обіцяють подати протягом доби
21 серпень, 2012, 11:13