На Волині чоловік «погорів» на крадіжці лісу

На Волині чоловік «погорів» на крадіжці лісу
У Берестянському лісництві Ківерцівського району 27-річний мешканець селища Цумань незаконно зрізав одного дуба, завдавши державному підприємству лісового господарства збитків майже на 12 тис. грн.

Поліція відкрила кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба поліції.

Учора, 5 квітня, опівночі до поліції надійшло повідомлення з Ківерцівського держлісгоспу про незаконну порубку лісу. В одному з кварталів Берестянського лісництва лісівники виявили зрізаного одного дуба.

«Поліцейські з’ясували, що незаконну порубку деревини скоїв 27-річний мешканець селища Цумань Волинської області. Чоловік мав раніше проблеми із законом і був судимий за хуліганство», – повідомив заступник начальника Ківерцівського відділу поліції Володимир Антонюк.

Сума збитку становить майже 12 тисяч гривень.

Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі з конфіскацією незаконно добутого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одного селянина піймали на вирубці, а хто займається несанкціонованими лісопилками? А ніхто, бо бабло отримують за кришування. А цей селюк мабуть бабла не давав
Відповісти
Він просто не знав кому платити (їх так багато)
Відповісти