Лещенко розповів про таємну угоду політиків та бізнесу. ВІДЕО

Лещенко розповів про таємну угоду політиків та бізнесу. ВІДЕО
Між президентом Петром Порошенком, прем’ром Арсенієм Яценюком та олігархами Рінатом Ахметовим та Ігорем Коломойським існують певні домовленості, які стосуються бізнес-інтересів.

Про це в ефірі Громадського заявив Сергій Лещенко, народний депутат від фракції БПП.

«Був «договорняк» в форматі Коломойський-президент-Яценюк, «договорняк» в форматі Ахметов-президент-Яценюк за участі Кононенка і дуже цікаві процеси відбуваються останнім часом, що Коломойський отримує реструктуризацію своїх зобов’язань по «Приватбанку», можливо буде знайдено якийсь компроміс, який його влаштує по зобов’язанням щодо «Укрнафти», — розповів депутат.

Також він заявив про домовленості влади з Рінатом Ахметовим.

«Я думаю, що по Ахметову буде знайдено компроміс щодо його підприємств в енергетичній сфері, зокрема, наскільки я знаю, вже підвищено вартість вугілля для ТЕС, які відповідно лягають в собівартість тарифу для ТЕС, які в підсумку будуть складати десь близько 1,1 грн за кВт/год і це в 2,5 рази вище, ніж для «Енергоатому», тобто Ахметов збереже собі надприбутки», — сказав Лещенко.

Він також розповів про те, що Ахметов має намір викупити державні частки в шести енергетичних компаніях.

«Готується схема по викуповуванню Ахметовим державних часток у підприємствах, де в нього контрольний пакет, тобто це 6 енергогенеруючих і енергорозподільчих компаній – «Дніпроенерго», «Західенерго», «Київенерго», «Крименерго», «Дніпрооленерго», і на Донбасі в нього теж є генерація. Зараз має бути приватизація і є такий план, замість того, щоб виставити на загальні торги – буде перетворено з публічних акіонерних товариств на приватні закриті акціонерні товариства і право викупу будуть мати ті, хто вже є акціонерами на нинішній час за так званою незалежною оцінкою, яку проведе ФДМ, де віднедавна працює помічник Кононенка заступником, тобто, я думаю, що ми будемо бачити в енергетичній сфері великий театр, ду будуть спільно діяти Кононенко і Ахметов», — сказав Лещенко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перші два майдани були проти конкретних персон - Кучми і Янука. Третій має бути антиолігархічний. Не змівши олігархів від влади Україна не зможе рухатися вперед, а гнитиме до повного розвалу.
Відповісти
до чого тут олігархі якщо в нас продажна влада?????
чи ви пропонуєте комунізм?? люди вже геть побараніли
Відповісти
Россияне!!! Украинцы!!!... Президенты приходят и уходят, а боль от потери близких остается навсегда!!! Сохраним Мир в наших странах!!!
Відповісти
Збережи мир-вбий Путіна!
Відповісти
Треба змітати таких бо потім зажируться і самі втечуть. В них там вже плани наперед усі.
Відповісти
якби так усі працювали як журналіст який викрив все
Відповісти
Останні новини
Лещенко розповів про таємну угоду політиків та бізнесу. ВІДЕО
11 квітень, 2016, 08:59