22-й округ: виборці про нардепа Лапіна. ВІДЕО

22-й округ: виборці про нардепа Лапіна. ВІДЕО
Журналісти ВолиньPost продовжують контролювати роботу волинських народних депутатів.

Ігор Лапін - народний депутат Верховної Ради України з 2014 року. Його виборчий округ - це місто Луцьк.

В минулому був командиром роти «Захід» 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» Збройних сил України. Рота сформована із волинських добровольців.

Раніше працював адвокатом, був членом кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Волинської області.

Чи знають лучани, хто представляє їхні інтереси у Верховній Раді та чи відчувають і бачать роботу депутата, дивіться далі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я думаю,лучани нарешті усвідомили,кого вибрали.Зовсім непотрібний депутат для Луцька.
Відповісти
та він крім слів Бурштин Шпига Ліс Колісник нічого незнає..А про долари то він з дитинства мріяв і хабарницьких грошах його батька давно купався...
Відповісти
Гарна заказуха. Пащенку респект
Відповісти
Лапіна плутають з Гузем .
Відповісти
кіборг...
Відповісти
а що, є такий депутат ? щось не чув
Відповісти
В тому,що так живемо,винні ми самі.Як так не знати народного депутата від округу.Стидоба. Як же ви на вибори ходите?Пасивні всі такі.Довго ще нам з таким підходом до кращого життя.Потрібно свідомо до цього відноситись.Ато, вибираємо того,хто "на слуху",а потім нарікаємо на їх бездіяльність.
Відповісти
Ніхто не знає, ніхто не чув, нічого не зробив... Такі, головним чином, відповіді. Лапін працює виключно на себе: ліс, бурштин, менти... Лапін - - це пара гнида, яку треба розмазати по склу.
Відповісти
Такого депутата від Волині ще не було. Він стоїть нижче за депутата-козака Гаврилюка (з 6-ма класами освіти), якого вибрали за те, що показав на морозі свої яйця. Нижче на 5 щаблів за Парасюка. Лапін - це дискредитація представницької влади України, це насмішка і знущання над народом. Навіть мова у нього - тюремний сленг зека, який просидів щонайменше 10 років.
Відповісти
що за Ляпін, це хто?
Відповісти
Ну як можуть цікавити чоловіка інтереси громади м. Луцька, якщо він все життя прожив та пропрацював в м. Ковелі і лише під час Революції гідності купив в Луцьку квартиру
Відповісти
Так склалось, що не було кого вибирати. Така була конюнктура. На одіозну вчительку з університету були кинуті мільйони, і не допомогло. А тут зявився херой, розказав простим людям про свої "подвиги". В нас люблять таких: хероїв, скривджених долею, брехунів, популістів. Як циган купив за копійку хрону, їв, очі вилазили і сам собі приказував: "Очі бачили, що купляли". Так і лучани - бачили, кого вибирали.
Відповісти
Давайте відкликаємо?!!! Хто за?
Відповісти
У НЬОГО ВСЕ ЯК ГОДИТЬСЯ : ПРИЙМАЛЬНЯ В ЛУЦЬКУ І КИЄВІ.ШТАТ ПОМІЧНИКІВ В ЛУЦЬКУ І КИЄВІ.ЗАРПЛАТИ, НАДБАВКИ, ПІЛЬГИ - ВСЕ ЧИН-ЧИНОМ.ПРАВДА, ВОНИ НЕ ЗНАЮТЬ ЧИМ КОНКРЕТНО ЗАЙНЯТИСЬ, ТО НУДЬГУЮТЬ ДО НОВИХ ВИБОРІВ.ЩО ТУТ РОЗПОВІДАТИ НА ЗУСТРІЧАХ З ВИБОРЦЯМИ ?
Відповісти
знають вони, чим займатись. відкати за голосування у цирку (верховній зраді) беруть
Відповісти
Думати потрібно коли обираєте, чому не задумались звідки в добровольця гроші обвішоти все місто бігбордами і партія за ним стоїть з 0 рейтингом, і волиняк він в Шустера назвав зомбі, а хто він такий цей адвокат з мовою засудженого і яким чином в нього так зросли прибутки при такій мізерній зарплаті, в одному він правий тільки зомбі можуть вибрати собі таку владу
Відповісти
Лапін ------ Гузь . Рівні стосунки? дуже рівні...... С
Відповісти
Журналістам - є така громадська мережа Опора, яка аналізує діяльність народних депутатів та оприлюднює результати їх діяльності на своєму сайті.
Лучанам - говорити можно багато "щось має робити", а що саме мало хто знає чи розуміє, чим має займатися суб'єкт законодавчої ініціативи. Судячи з опитування громадянам і не цікаво, а можливо просто не вистачає обізнаності або просто байдуже, на жаль.
Відповісти
Та і адвокат з нього був ніякій.
Відповісти
Увага працівникам НАБУ Ігор Лапан організував та кришує видобуток бурштину в Маневицькому районі Волинської області.
Відповісти
Ганьба такому елехторату, неосвідчені бюлетненосії, маєте те що хотіли.
Відповісти
Для чого це все?
Відповісти