Волинянка відібрала житло чоловіка, поки той був на війні. ФОТО

Волинянка відібрала житло чоловіка, поки той був на війні. ФОТО
Житель міста Любомль, Анатолій Горун, розповідає: пішов служити до війська у березні 2015 року. Поки був на війні, із ним розлучилася дружина. За півтора місяці до демобілізації чоловік дізнався, що його колишня дружина неправомірно заволоділа земельною ділянкою, на якій знаходиться недобудований будинок.

"До цього причетний її начальник, очільник виконавчої служби Сергій Кушнір. Моя дружина працює у виконавчій службі, є його підлеглою, а нині і співмешканкою. Склалася така ситуація, що не розібравшись ні в чому, нічого мені не сказавши, вони почали виробляти нові документи на землю", - розповідає Анатолій Горун.

Додає: коли повернувся з АТО додому, то не зміг зайти у будинок.

"Вони зірвали замок на будинку, який я будую, зробили заміри. Він (Кушнір - ред.) поїхав у Ковельську реєстраційну службу, аби зареєструвати це майно незаконно. В Любомлі йому відмовили з приводу цього рішення. Вони хочуть відібрати в мене мою частку, яка належить мені законно", - розповідає військовий.

Розповідає: земельну ділянку разом із дружиною взяли ще в 1999 році для зведення будинку. Вона зареєстрована на колишню дружину. Будинок будували спільно під час шлюбу.

Коли Анатолія демобілізували, чоловік звернувся в реєстраційну службу Любомльського району, де йому розповіли, що колишня дружина зверталася, аби зареєструвати землю, але, оскільки їй відмовили, тож начальник реєстраційної служби сам поїхав до Ковеля, аби провернути таку махінацію.

"Звертався в райвідділ міліції. Мені сказали, що цю справу закрили, що немає нічого складного. Як це немає нічого складного, коли начальник виконавчої вдерся в будівлю і намагається заволодіти тим, що йому не належить! Останнє, що зміг - звернувся до депутатів районної ради. Це питання винесуть на сесію", - каже Анатолій.


З цією проблемою чоловік пішов до Міністра юстиції України Павла Петренка, який вчора був з візитом у Луцьку.

"Я призначу службове розслідування по пану Кушніру, відсторонимо його від роботи на період розслідування. Ви, зі свого боку, обміняйтесь контактами з керівником адвокатського центру, оформляйте скаргу на Мін'юст, ми її розглянемо, якщо там є порушення - скасуємо ці реєстраційні дії", - відповів Павло Петренко.

Ми продовжуємо стежити за цією ситуацією і про всі деталі розповімо згодом.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дура, таку ще всі беруть, і іншого так в чомусь обдурить,це як чоловік то до коханки,то до жінки, проблеми у жінки, до коханки під юпку, а потім остаються як галахвастік за двома зайцями а із цією буде рано чи пізно
Відповісти
Дійсно чоловік правий на всі 100....чим думала його колишня....А начальник і реєстраційної служб за гроші що для можуть зареєструвати
Відповісти
Я б її провчив. Не на того попала
Відповісти
в ато видправити ии икоханця поближче до передовои
Відповісти
Дії чоловіка по захисту майнових інтересів неправильні, потрібно звертатися до суду з позовом про поділ майна подружжя, і довести все вищевикладене в цій статті. Тоді суд прийме рішення про визнання цього майна спільною сумісною власністю і байдуде накого він оформлений, згідно сімейного кодексу це майно є спільною власністю...
Відповісти
Умнічка,Віталік! Є правові методи, а не депутати, які використовують Горуна в своїх брудних схемах. Горун - маріонетка, чим раніше він це зрозуміє, тим швидше зуміє встановити істину.
Відповісти
та постриляй негідників.а слабо то назад в ато охороняти іхню евроінтеграцію у чужу квартиру.шютка
Відповісти
Останні новини
«Долі Чорнобиля...»
26 квітень, 2016, 14:14
Волинянка відібрала житло чоловіка, поки той був на війні. ФОТО
26 квітень, 2016, 13:38