На Волині злодій обікрав пасажира автобуса

На Волині злодій обікрав пасажира автобуса
У квітні цього року в пасажира із сидіння рейсового автобусу злодій викрав барсетку із закордонним паспортом і мобільним телефоном.

Поліцейські встановили особу крадія та відкрили кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Учора, 3 травня до чергової частини Ківерцівського відділу поліції надійшла заява 53-річного жителя міста Канів Черкаської області.

Чоловік повідомив, що його обікрали.

Як з’ясували поліцейські, в квітні цього року із сидіння рейсового автобуса шляхом вільного доступу злодій викрав у пасажира автобуса барсетку із закордонним паспортом та мобільний телефон "Мейзу".

Поліцейські встановили, що до даного злочину причетний 30-річний житель міста Луцьк. Викрадене вилучили та повернуть власнику.
За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень, громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині злодій обікрав пасажира автобуса
04 травень, 2016, 12:26