У Луцьку засудили молодика, який через соцмережі продавав стероїди

У Луцьку засудили молодика, який через соцмережі продавав стероїди
Молодий лучанин зареєструвався в соцмережі «ВКонтакте» та облаштував собі «бізнес в павутині» - чоловік почав через соцмережу продавати спортивне харчування, через що ледь не опинився в тюрмі.

Так чоловік розмістив у себе на сторінці оголошення про те, що він продає різного роду спортивне харчування. Зауважимо, що більшість вказаних чоловіком препаратів містили в собі сильнодіючі лікарські речовини, а за їхній продаж без відповідної ліцензії в Україні передбачене покарання.

Відтак, місцеві правоохоронці почали слідкувати за лучанином та з’ясували, що він надсилав препарати поштою, а гроші йому надсилали на банківську картку. Загалом, зловмисник заробив на продажі спорт харчування більше 20 000 гривень.

За це Луцький міськрайонний суд засудив бізнесмена до 5 років позбавлення волі з річним іспитовим терміном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спорт піт чи стероїди продавав. Якщо стероїди то за деякі їх види і правда пару років зловити можна.
Відповісти
Шо за брєд, народ, цей штемп толкав стероїди. Спортпіт легальна тєма.
Відповісти
Цей тип продавав Naposim і Danabol. Сам він з Миколаївської області. Його вичислив через Інтернет співробітник БНОНу який доречі не пройшов атестацію. ГРУЗИНАМ ГАНЬБА!
Відповісти
журналюги, як напишуть, отак потім батьки реагують на купівлю дітьми протеіну, тут треба чітко розмежовувати де що. На продаж спорпіту не потрібно дозволів і ліцензій, а те що продавав цей горе продаван, то фактично ліки, які можуть містити у складі сильнодіючі речовини, на продаж яких слід мати спеціальні ліцензії і дозволи, або ж вони взагалі заборонені для продажу в Україні.
Відповісти
а якшо даже стероїди продавав - їх беруть ті кому вони треба... деякі менти самі беруть...
Відповісти
Стаття не компетентна. Сильнодіючі лікарські речовини - це стероїди,а не спортивне харчування. От їх і заборонено продавати. А ви називаєте це спортивним харчуванням, ще й фото спортивного магазину виклали. До цієї статті має бути фото зі шприцом і ампулами, на яких вказана назва фармпрепарату
Відповісти
Шановний автор, вам перед написанням цієї статті необхідно було хоча б декілька речень прочитати про спортивне харчування, щоб знати що це таке. СТЕРОЇДИ - ЦЕ НЕ СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ. Спортивне харчування дозволене для вільного продажу на території України. А ось стероїди заборонені і прирівнюються до сильнодіючих наркотичних речовин. За їх розповсюдження передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі. Почитайте законодавство!!!! Обурює некомпетентність автора і халатне відношення редактора. Вимагаю змінити чи видалити статтю!! Ви розповсюджуєте не достовірну інформацію!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку засудили молодика, який через соцмережі продавав стероїди
06 травень, 2016, 13:20