Чим займались поліцейські на «Фестивалі сім’ї» в Луцьку. ФОТО

Чим займались поліцейські на «Фестивалі сім’ї» в Луцьку. ФОТО
15 травня в Центральному парку відбувся традиційний "Фестиваль сім’ї", в якому взяли участь і представники патрульної поліції.

Зокрема, біля входу в парк вони поставили патрульну машину, даючи можливість усім охочим сфотографуватись в ній, - повідомляється на сторінці Патрульної поліції у Фейсбук.

Найменшим відвідувачам презентували книжки «1000 і 1 поворот». З усіма учасниками проводили неформальне спілкування, розповідали про свою роботу, фотографувались.

Через велику кількість заходів інспектори регулювали рух, допомагали зорієнтуватись туристам, забезпечували спокій в місті.

Зауважимо, що для деяких лучан така поведінка патрульних була дещо дивною, адже полісмени, в першу чергу, повинні забезпечувати громадський порядок, а не брати участь в розважальних фестивалях.

Відтак, ми поцікавилися в патрульного Олександра Лісинського, з якою метою луцькі полісмени брали участь у сімейному фестивалі та скільки працівників патрульної служби було при цьому задіяно.

"Я особисто брав участь в фестивалі. Загалом було задіяно одразу дві роти. Ми працювали в посиленому режимі. На фестивалі були патрульні з відділу моніторингу, і це наша робота спілкуватися з людьми", - заявив патрульний.

А на питання, чи полісмени фотографувалися з лучанами в робочий час і чи це входить в їхні службові обов'язки, патрульний відповів, що так.

"Як я можу вам сказати, хто був на роботі, а хто ні? Ми всі були на роботі, тому що ти поліцейський впродовж 24 годин на добу. Нашим завданням є спілкуватися з людьми і нам потрібно перш за все відновити довіру людей до поліцейських".

























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в наше дитинство було модно з якоюсь тваринкою сфотографуватись.
Відповісти
Дибілізм. Їм треба роботою займатись а не стояти як на виставці на якій з мавпочками фоткаються. Чи ви хочете сказати що в Луцьку з криміналом усе добре????
Відповісти
а чим вони взагалі займаються? раніше хоч патрулювали а тепер за цілий день навіть машину не побачиш
Відповісти
Той поліцай з бородою більш схожий на партизана з лісу...
Відповісти
Не їздять бо без толку виїздили пальне. На фотці видно як дві білявки допомагають вирішити дану проблему привівши коня.
Відповісти
А ШО ТЕПЕР КОНЬ БУДЕ ЇХАТИ НА МАШИНІ ?
Відповісти
Коня привели для спарювання скоро по парку будуть скакати кентавр-поліцейський, нето кінь нето коп одним словом копокінь або коньокоп, щеб гени індюка то і літавби як пегас, овса кинув НО!!! і патрульє з повітря, копи ситиє бют копитами )
Відповісти
Хто побриє бороди тим новим поліцейським. "Конь тебе копитом в грудь".
Відповісти
Останні новини
Чим займались поліцейські на «Фестивалі сім’ї» в Луцьку. ФОТО
16 травень, 2016, 14:21