Вибори у 23-му виборчому окрузі: обирати не можна затримувати?..

Вибори у 23-му виборчому окрузі: обирати не можна затримувати?..
23-й виборчий округ об'єднує Ківерцівський, Маневицький, Любешівський та Камінь-Каширський райони. Два роки поспіль народним депутатом від округу виступав нині покійний Ігор Єремеєв. Він трагічно загинув 12-го серпня 2015-го року. З того часу 23-й округ лишився без депутата.

Досі Центральна виборча комісія не призначила вибори на окрузі, мотивуючи це тим, що не отримала довідки про смерть народного депутата. Проте спікер парламенту Андрій Парубій зазначив, що він "вже дав розпорядження. І всі документи, необхідні для оголошення довиборів, відправлено в ЦВК".

Між тим, після смерті Єремеєва, за словами жителів округу, будь-яка робота та благодійність припинилася. Жодна політична сила, жоден кандидат не почав проводити роботу із виборцями 23-го округу. Крім одного.

На округ почав "заходити" Ігор Палиця. Зокрема, його благодійний фонд збудував та відкрив стадіони у всіх містечках округу — Ківерцях, Маневичах, Любешові та Камінь-Каширську.

Крім того, згаданий фонд в цих районних центрах відкрив свої приймальні.

Між іншим, Ігор Палиця та покійний Ігор Єремеєв — давні конкуренти. Історія їхнього протистояння почалася з нафтопровода. Але це інша історія.

Повернімося до округу і виборів. Ігор Палиця публічно відмовляється брати участь в виборах у 23-му окрузі.

Це зрозуміло, адже його “рідний” округ 22-й — місто Луцьк, і кандидатура Палиці вигідно вирізняється на фоні інших претендентів на крісло нардепа.

Проте що завадить Ігорю Палиці “поставити” кандидатом під час виборів у 23-му окрузі свою людину. До прикладу, Ірину Констанкевич або В'ячеслава Рубльова. Або навіть Олександра Товстенюка.

Можна припустити, що вибори в окрузі не призначають через те, що, м'яко кажучи, ні округ не готовий сприйняти нових людиней, ні кандидати не підготували ґрунт для майбутньої передвиборчої гонки.

Між іншим, жителі округу, які продовжують сумувати за Ігорем Єремеєвим, кажуть, що вони не бачать жодного кандидата, кому б могли повірити, і хто б міг так дбати за них, як покійний нардеп.

Можливо, це шанс для Ігоря Палиці - він має досвід “підгодовувати” виборців широкими жестами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Казніть нельзя поміловать. Як і у Ані.
Відповісти
як би не було але Єремеєва будуть ще довго згадувати на цьому окрузі... Дай Бог Палиці стільки там зробити добра як зробив Ігор...
Відповісти
Після смерті І.М.Єремеєва фонд "Волинська родина" продовжував працювати та надавати матеріальні допомоги та допомоги ДНЗ і ЗОШ.Всі соцпроекти депутата виконуються.
Відповісти
І хто це? Може Л.Кирда з Маневич? Нуда бурштину цимало вивезла, синок в прокуратурі прикриє. Що вона зробила в обласній раді??? Може вона і кандидатура Палиці-бурштин будуть разом копати.
Відповісти
Ти не цікавий, а довбонутий на всю голову... Як таких земля носить. Ти тут людям не сій пил в очі, а конкретно де коли перевозила бурштин? Знаю особисто цю жінку, ніякого відношення до бурштину не має.
Відповісти
Останні новини
Вибори у 23-му виборчому окрузі: обирати не можна затримувати?..
16 травень, 2016, 15:29