Співачка Галина Конах отруїлась суші в одному із кафе Луцька

Співачка Галина Конах отруїлась суші в одному із кафе Луцька
20 червня волинська співачка Галина Конах замовила доставку суші з кафе "Solo".

За словами самої артистки, їй стало погано приблизно через годину після обіду, а окрім замовлених суші, вона більше нічого не їла.

Зараз співачка знаходиться в інфекційній лікарні Луцька у важкому стані.

Редакція ВолиньPost бажає Галині Конах швидшого одужання та стежитиме за перебігом подій надалі.


Рахунок за суші
Рахунок за суші


Головне фото Романа Домбровського
Новина оновлюватиметься.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про таку співачку чую вперше... Ото новина. Хіба мало людей щодня травляться . Хай співачка краще купить кусок сала , гарненько засолить його і їсть на здоровя. А то корчать з себе аристократів. Сушами харчуються.. Фути нути
Відповісти
Хай співачка сама вирішує шо їй їсти, а заклади які надають послуги, повинні краще перевіряти продукти.
Відповісти
Люди, чого ви такі заздрісні і недобрі. Кожен з нас можеі втрапити в таку халепу.
Відповісти
Нічого заодно глисти виведе
Відповісти
Якщо залишились ці чудо суші дайте мені я тещу пригощу
Відповісти
Це ж якою треба бути....співачкою .... в таку спеку суші ще й замовляти
Відповісти
Ось тобі удар нище пояса СОЛЛО, це мабуть за те, що не впізнали діву і гроші за крученики взяли
Солістка & солло
Відповісти
Доречі в соло на молоді одного разу принесли салат цезар з несвіжою куркою.....
Відповісти
Тоже прогнало?
Відповісти
Поправиться треба провідати гостинця суші принести
Відповісти
Як вона могла 20-го в 13:06 замовляти суші в Луцьку, якщо в цей час вона співала в Маневичах на день міста. Не сходиться.
Відповісти
Похудає
Відповісти
В патіо тре їсти за 76 коп. і все буде ок
Відповісти
шось на фейк схоже, всі жруть там піцу і норм, а приїхала "звізда" і втравилась
Відповісти
Тож не відомо ще від чого вона отруїлась , а вже пишуть що в Соло...хм...дивні...спочатку одне кажуть тепер друге...і казали що вона в реанімації без свідомості...а тут з її слів...сказано...Агов спочатку аналізи б зробили щоб таке писати
Відповісти
Природний відбір, однозначно. Треба бути повним довбнем, щоб в Луцьку, спекотного літа, без горілки їсти так звані суші (які до справжніх суші стосунку не мають)))) Ще б яєчок сирих з Варшавки попила для голосу))) Не доходить через голову, дойде через дупу. Їла б борщ і вареники, все було б добре.
Відповісти
Абсолютно правильно сказано, згідний на всі 100%
Відповісти
В Маневичах вона виступала 19 червня...а не 20.. А Соло, то це капець....малий мій теж отруївся...то так нічого і не довели...
Відповісти
Напишіть краще, що в такому випадку робити....куди щвертатись....Як себе захистити!!!!
Відповісти
По- моєму це вже не перший заклад де вона " травиться".
Правда вибирає самі дорогі.
Краще б репертуар свій поповнила, а то дві пісні третій рік співає,
Відповісти
Соло -найдорожчий заклад? Ахаха!!! Не смішіть! Хто б це не був співачка чи продавчиня з магазину - людина отруїлася і це факт. Ось над чим потрібно задуматись, а не проявляти по-повній своє гниле нутро і переходити на особистості.я не її фанат, але і ображати людину не маю морального права.
Відповісти
Як спастися і куди звертатисЯ.Просто не йти в цей гадючник. Зараз ніхто ні за що не відповідає. Головне гроші гребсти,а люди-це просто навоз.Ми для бандитів ніхто.А хто володіє цими всіма гадючники одні бандити.
Відповісти
Най їст бараболі, ними сі не втруїть!
Відповісти
Вона отримала всій бонус.
Відповісти
Тут пишуть про заздрість , про те які люди недобрі , що не співчувають. Заздрити тут нічому. Невелика престижність зїсти кусок сирої риби. Відносно співчуття - то чесно співчуваю , бо кожна людини за своє життя десь щось не там зїсть і мучиться. Але й писати про таку новину певно не варто. Хіба хтось заклад хоче очорнити
Відповісти
Де висновок експертизи, що отруїлася саме від суші
Відповісти
Фото робила не вона...а ті хто викликав швидку та допомфг Галині.. Особисто була там..народ перестаньте.. Стаття просто, як один із засобіб хоч якось зафіксувати факт..бо все згідно реформ міняється..і розформовується...наприклад, служба санстанціі, яка виїзджала на такі ситуації та робила аналіз продуктів..тепер цього нема... Отака історія... І Галина реально у лікарні...І ще..я більш ніж впевнена, що ті, хто так активно пише про те, що не можна такого жерти.. І т.п., любить посидіти в забитому ганделику і посмакувати спітнілим дивом кулінарії салатом "Дністер", просто запивають його літрою горіляки, то зранку й не можуть розібратись...чи то втравились..чи то будун... А потім похмілля..знов пянка... От і все.....чао
Відповісти
Ты что-то имеешь против салата "Днестр"?))
Відповісти
І нормально зато в памперсі не приходиться ходити, головне їй зараз не чхати і не кашляти, хай поправляєтся
Відповісти
его просто тупо никогда не ела: из свежей кавпусточки, с консервированным горошком и настоящей "московской сыровяленной колбаской" (без симпатий маскве сегодняшней), заправленный свежеоткрытым майонезом (который был в большом дефиците). Вкус изумительный!!! Пальчики оближешь. В варианте студенческих столовых колбаса была вареной ГОСТовской и прилагалась четвертинка отварного яйца)))
Відповісти
Шановна, не пишіть бздуру, а поважайте саму себе і інших адекватних людей, які тверезо мислять і їдять НАШУ їжу, а не псевдояпонські суші (з багаторазово розмо- та замороженої риби невідомого походження, вуджених в підвалах розморожених або просто тупо засмерджених найдешевших лососевих, маринованих ніпівфабрикатів, що вікриті місяці тому, тощо та зроблені брудними руками волинських "майстрів суші"...) Тому раджу ставитися з повагою та наслідувати тих воїстину мудрих волинян, що їдять картоплю, вареники, борщ і запивають для підстраховки та для загального тонусу доброю горілочкою (в людських дозах, звичайно). Бажаємо вам не хворіти, а Галині Конах видужати і зробити правильні висновки.
Відповісти
Мадам чи мадемуазель Свідок, невже вельмишановна співачка Галина не розуміла , що їсти сиру рибу в таку жару небезпечно? Ще й в Луцьку. Де та Японія? І чи то були справжні суші? І на рахунок" генднликів", як ви зволили сказати. Не треба з себе корчити аристократів. Не всі можуть дозволити собі суші і не всі їх люблять. Те , що їсть японець не до смаку українцю.. Не треба всіх записувати в алкоголіки. Вірю , що подрузі вашій зле . Співчуваю.Сумую за тими часами , коли в заклад могла приїхати санстанція...
Відповісти
На рахунок санстанції згідна на 100%
Відповісти
Звідки стільки неадекватів? Якс різнаця хто отруівся? Отруілась людина! І на іі місцв міг бути кожен з вас. Краще задумайтесь чоиу у відомому кпфе міста трапляєтьмя таеий випадок? Хто за це відповідатиме? Бажаю здоровч постраждалій!
Відповісти
Без саке суші бееее
Відповісти
Люди добрі, не будьте такими злими. Таке може трапитись з кожним! І правильно роблять, що з цього зробили сенсацію. Може трохи полякаються власники і наведуть порядок. Хоча... Може хіба якби який депутат чи начальство високе втравилось, то толк був би. А так... Волиньпост тут зробили справу добру, може людей вбережуть.
Відповісти
Ну да якби я зїла стількі суш то не тількі в реанімацію а і на той світ попала..........!
Відповісти
ахаха в суши сырая рыба. эти дауны хоть раз суши в глаза видели? :D
Відповісти
Дауни знають що в суші може бути як сира так і приготовлена і маринована риба . а ще рис . водорості і до них соуси. Ну грішні : не їли... надаємо первагу тій їжі , на яку генетично запрограмовані : свинину, овочі і т.д. Надіюсь ви нас, даунів розумієте? Я думаю і та певунюя не бачила справжніх сушів і ви.... Так що нема чого патякати і незнати що з себе корчити..
Відповісти
прищавий ющенко сушами отравився: соувпаденіє ... не думау)))
Відповісти
Перед тим, як запроваджувати дні японської кухні в нашому ресторані, ми вивчали можливість доставки суші і свідомо відмовились від цього. ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО.
Навіть з собою суші давати не можна.
Галя, тримайся!!! Швидше одужуй і даруй нам свої чарівні пісні.
Всі, хто готує і хто споживає, мають розуміти, що літом треба бути особливо уважними.
Відповісти
А поки можна насолодитись жолудочно-кишечним співом
Відповісти
Отже, Галині треба справжнього козака, який любить їсти картоплю з салатом і запивати це все горілкою. А після цього, щоб грав Галю.Сильно грав. Тоді і травлення стабілізується і репертуар оживе.
Відповісти
Останні новини
Співачка Галина Конах отруїлась суші в одному із кафе Луцька
20 червень, 2016, 22:13