В Туреччині розпочалися масові арешти журналістів

В Туреччині розпочалися масові арешти журналістів
Влада Туреччини в рамках розслідування справи про спробу державного перевороту видала ордери на арешт 42 журналістів.

Серед них підлягає затриманню відома журналістка Назлі Ілічак, яка в 2013 році була звільнена з проурядової газети Sabah за критику міністрів, залучених в корупційний скандал, - повідомляє 7 днів інфо.

Ордери на арешт журналістів виписав прокурор Стамбула з антитерористичних справах Ірфан Фідан. Він повідомив, що заходи по затриманню журналістів вже приймаються, однак Ілічак не знайшли в її будинку в Стамбулі. Фідан заявив, що, ймовірно, вона знаходиться у відпустці на Егейському морі, і поліція цього регіону вже повідомлена.

Поки не відомо, чи є вже затримані з числа журналістів.

Як повідомляється, після придушення спроби путчу 15 липня турецька влада усунула з посади, затримала або порушила справи щодо більш ніж 60 тисячі солдатів, поліцейських, суддів, вчителів і цивільних службовців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, і де воплі стурбованої Європи про попрання громадянских свобод, придушення свободи слова, погрози ввести санкції проти "злочинного антилюдського режиму" Ердогана? ДЕ ВСЕ ЦЕ???!!!!! Де емісари з Брюсселя і Білого дому з печенюшками і вимогами дотримуваптись "прав людини і загальнолюдських цінностей"????!!! ДЕ?!
Відповісти
Все правильно тільки так можна навести порядок в країні. Якби Янукович в свій час так зробив -то зараз внас був би порядок в країні, а не євробардак
Відповісти
Ердогана скинуть однозначно і терор проти власного народу не дасть результату.Те саме жде і сирійського вождя Асада який проляв уже достатньо крові.
Відповісти