Школяр з Волині став призером Міжнародної олімпіади з хімії. ФОТО

Школяр з Волині став призером Міжнародної олімпіади з хімії. ФОТО
На Міжнародній олімпіаді з хімії, що відбулася в м.Тбілісі (Грузія), учень Нововолинського ліцею-інтернату Богдан Козіброда виборов бронзову медаль.

Упродовж тижня Богдан у складі збірної України разом з трьома учнями Київських шкіл змагалися за перемогу. Українська команда отримала високі результати, всі школярі повернулися з нагородами, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Такі досягнення Богдана стали можливими завдяки злагодженій та натхненій праці учня та вчителя хімії Нововолинського ліцею-інтернату Літковець Світлани Василівни, «учителя-методиста», лауреата Премії Верховної Ради України.




Упродовж чотирьох років Богдан ставав абсолютним переможцем Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, успішно закінчив Нововолинський ліцей, нагороджений золотою медаллю.

За підсумками 2016 року Богдана Козіброду, випускника Нововолинського ліцею-інтернату, стипендіата Президента Украϊни, визнано найкращим учнем Волині. На обласному святі «Творча обдарованість», яке відбулося в травні цього року, йому вручено диплом голови обласної державної адміністрації, кубок переможця та цінний подарунок.















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дитино втікай на Захід, тільки не в Польщу, а то там будеш вибачатися до смерті за різню окупантів
Відповісти