У Луцьку водій БМВ «кидався» на журналістів та погрожував. ФОТО. ВІДЕО 18+

У Луцьку водій БМВ «кидався» на журналістів та погрожував. ФОТО. ВІДЕО 18+
Під час спільного патрулювання журналістів із патрульною поліцією на працівників ЗМІ накинувся чоловік та почав погрожувати.

Водій автівки "БМВ Х5" порушив правила дорожнього руху - перетнув дві суцільні смуги розмітки та заїхав на тротуар, чим порушив правила дорожнього руху.

Коли до нього підійшли поліцейські, аби скласти протокол за порушення ПДР, він почав агресивно поводитись та лаятись. Пізніше кинувся на журналістів із кулаками та словесно погрожував розправою.

Відео містить нецензурну лексику.

Як стало відомо журналістам ВолиньPost з власних джерел, цього чоловіка на "БВМ Х5" звати Іван Тимощук. Він мешканець села Липини Луцького району.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 168
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
виглядає смішно навіть комічно
Відповісти
Понабирали оленів в ту поліцію, тільки вміють шо селфі робити
Відповісти
Ага, злочинність в країні гірше ніж в 90-ті, а ці катаються по місту на модних тачках і штрафи за неправильну парковку виписують,, ото поліція
Відповісти
Погана поліція, а то що рагулі хамлять і порушують ПДР - це нормально. Більш жорстко треба таких ставити на місце, приклад брати з цивілізованих країн Європи, Америки і т.д.
Відповісти
Які 90-е шо ти кажеш?
90 зараз Луганськ, Донецьк.... у нас ще спокій!
Відповісти
Бидло, яка б не була ситуація, до жінки так хамити, до поліції. Думка і позиція містян має бути чітка, вибачення має у всіх просити та продати авто з молотка в купити дітлахам підручники з української мови та культури.
А на кільці біг борд обережно бидло і фото цього...
Відповісти
Бидло воно і на х5 лишиться бидлом. А по нормальному 15 діб за лайку поліцай мусив йому організуват, АЛЕ ОЧКАНУВ :(
Відповісти
х5 і бидло не тра змішувати)
Відповісти
АХАХА!!! Клоун - в кінці чуть не заплакав!!!
Відповісти
блатата, цепи, номера, кольоса..срамота)
Відповісти
Селюк приїхало до міста. Хуліганку впаяти.
Відповісти
Номерок блатной три сємьйорочкі, - мабуть його улюблена пісенька. Гнобити таке чмо треба, тільки силу і приниження такі розуміють. А щодо тачки, то справжні пацани вже навіть на кубіках не їздять. Ех, в школі відставав і в пацанскому русі відстає цей ваня
Відповісти
А, ти дивлюсь продвинутий)) всі тенденції знаєш, ікси, кубики ненавидиш. Та ще до всього і зачмирити можеш) то ти знаєш його тепер, піди і зачмири або заткнись і завидуй мовчки, невдаха
Відповісти
Заздристи відсутністю мізків та совісті? ти паморок?
Відповісти
Сам ти чмо чи можливо поліцейській ?! Ти спочатку зароби на нормальну машину а тоді щось пиши чи можливо жаба багатьох давить що хтось на x5 а дехто на Богдані їздить.
Відповісти
Жаба не давить, просто в більшості випадків, люди на дорогих авто ведуть себе нахабно як свині - думаючи, що вони царі (бо так склалося, що ніби то у нього дороге авто)
Відповісти
Боже борони, минатися з таким беханим на дорозі з подвійною смугою, смуги не бачить, то може і део не побачити. а щодо поліції, то видно ширші повноваження треба: конфіскувати у цого липинського психічно хворого авто для поліції!!!!!!!!!!!
Відповісти
Слиш ти,якщо сам не заробив на такцу машину,катайся на колінах.бо така блатата як ти,нижче плінтуса вона в натурі панти жене на колінах!!!
Відповісти
Судячи по висоті лоба - ,,великий інтелектуал,,
Відповісти
як на мене то водій Х5 прав на всі 100
Відповісти
надіюсь цей на 00 відсотків правий чоловік вліпить тебе на дорозі при цьому їхатиме як йому захочеться. перетне подвійну суцільну і вліпить тобі в машину виїхавши на зустрічну смугу.
Відповісти
"Прав"- видно його друзі коменти пишуть, або він сам)
Відповісти
тепер Іван Тимощук в Ліпінах самий крутий чувак
Відповісти
уважуха
Відповісти
А не завадило б і по писку заїхати такому бидляку!!!!!
Відповісти
ей а де підмога? де заламати цього клоуна і мордою об асфальт? пора мені атестуватись, такі клоуни свої нирки в сумочці носитимуть
Відповісти
да да.... я б на це подивився з боку... а потім ще й сміявсяб коли тебе прокурори в кпз закрилиб ..ахха передачку навіть принісби тобі за то шо ти гірой такий.... за такі дії вже б патрульний по прокуратурі бігав і відписувавсяб. перестань фільми американські дивитись. на землю мпустись в нас різні країни і різні закони
Відповісти
Такі журналісти...
Відповісти
Для меня полицейский был в данной ситуации не менее неадекватный, чем нарушитель. Пропускать мимо ушей такие матюки и унижения?!!! Это не тот случай, когда нужно молчать. Привлёк только за нарушение пдд) и опомоеный что то объяснял журналистам...
Чудак наговорил на большее
Відповісти
ну да вам аби поліцейський ламав його там і т.д. закони почитай перш ніж тут виписувати. рішення було перенесено на розгляд щоб не створювати конфлікту. перестаньте дивитись американські фільми і ліпити до них патрульних які працюють за законами України. За патрульного то ви подумали ???? людина працює над норму в свій вихідний день. щодня йому плачуться сотні людей з своїми проблемами. Щодня приходиться спілкуватись з неадекватами подібними за цього і ще гірше. якби він за кожні такі дії ламав людей і притягував їх до відповідальності то тільки те й робивби що водив порушників по судах за 51 гривню шьрафу при тому що судовий збір 268грн і ще відписувався б в прокуратурі.сидячи за компом то легко писати. кращеб законодавство почитали то хоч знали б як це все виглядає насправді.
Відповісти
За ПДР згідний, а чому хуліганку патрульні проігнорували?
Відповісти
не проігнорував а переніс прийняття рішення. це різні речі. притягнути до відповідальності можна протягом місяця. для чого створювати конфліктну ситуацію на вулиі. якщо можна зробити це все спокійно і не на повишених тонах. вам аби мордою в пол... закони треба читати перш ніж писати всякі дурниці.
Відповісти
Та шо він переніс, не смішіть курей,, його матами обклали а воно як теля стоїть
Відповісти
Пересік суцільну,порушив,визнав,заплатив штраф!а телебачення з активістами на якіх ділах налетіли на машину?!через що?!а це ті,які в житті ніким не дооцінені,так названі працівникі-активісти-провокатори!яких жаба давить бачачи людей на таких авто,думаючи що алігарх!це ті активісти ,які були і є невдахами і по 8чоловік лазять толпою біля поліцейськіх і знімають що небудь,ледарі і невдахі бо справжні активісти справжні злочини шукають! І коментарі нема чого видаляти - незалежне видавництво
Відповісти
Як для вас, то пояснюємо ще раз: в журналістів раз в кілька тижнів спільне патрулювання з поліцією. Якби цей чоловік попросив його не знімати, то ми б вимкнули камеру. У випадку якщо людина бикує, кричить і матюкається і неадекватно поводиться - зовсім інша справа. Луцьк має знати своїх героїв.
Відповісти
снимать без согласия нельзя, но необразованной п/милиции это не понять. Грубо, но правильно сказал. Если нарушил, то полиция привлекает в установленном порядке к адм.ответственности. Нельзя на одно нарушение идти другим. Эмоции с процесса не выкинешь.
Відповісти
В публічному місці - можна. Вчить законодавство.
Відповісти
Певно ти москаль?!
Відповісти
Москалі - це військові Р.І. в 19 сторіччі. Праві, знімати без дозволу можна, але викладати журналістам - ні. Це приватне життя. Якщо ц було б оперативне відео, то є спеціальна процедура оприлюднення. Я не виправдовую водія. На мою думку, його права порушенні зі сторони журналюг та поліції (бездіяльність) під час процесуальних дій.
Відповісти
Приватне життя це у вас вдома, а в громадському місці апріорі не може бути приватного життя
Відповісти
Представьте,що ідете по вулиці і вас знімають журналісти без вашого відома чи дозволу, а потім, викладають в мережу зі своїми коментарями. Не важливо про що сюжет. Як такий розвиток подій? Стосовно апріорі - є закон, буду час напишу по букві закону. Там не все так, як ви пишите.
Відповісти
От дуже хочеться щоб час знайшли і вказали, яким то ви законом керуєтесь?
Не полінуйтесь)
Відповісти
Цивільний кодекс України ст.307. Ч.1. Він не давав згоду на зйомку.
Я не виправдовую його поведінку, не люблю шоу і цирків. Сказав забрати камеру, мовча забрали б і було все спокійніше.
Відповісти
Стаття 307. Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомок

1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру.

Так стаття
307
ЦКУ
передбачає, що фізична особа може бути знята на фото
-
, кіно
-
, теле
-
чи відеоплівку лише за
її згодою. При цьому законодавець чітко зазначає, що коли зйомки проводяться відкрито на
вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та іншихзаходах публічного характеру згода особи на знімання її на фото -, кіно - , теле - чи відеоплівку припускається. Це означає, що у випадку
проведення заходів публічного характеру, питати згоди особи на проведення зйомок не
потрібно, особа усвідомлює, що вона знаходиться у громадському місці. Отже, знімати можна з дотриманням вимоги, що зйомка проводиться відкрито – тобто таким
чином, що особа бачить,
що відбувається.
При цьому не
обов’язково, щоб
журналіста/фотокореспондента бачила кожна особа, головне, щоб
зйомка проводилась не прихованою камерою, а у відкритому режимі.
Особа, яка була знята на фото у відкритому публічному місці, може вимагати припинення її
публічного показу, але тільки в тій частині, яка стосується її ОСОБИСТОГО ЖИТТЯ. Причому,
витрати, пов’язані з демонтажем запису або припиненням показу, відшкодовуються цією
фізичною особою. Тягар доведення того, що події стосуються особистого життя особи,
покладається на того, хто вимагає його припинення.

Чекаю від вас роз"яснення що таке "ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ"))
Відповісти
Ви читаєте вижимку з інтернета. Стаття 307 чітко визначає питання згоди на зйомку, яка не була дана. Більш того, в даному випадку саме вона спровокувала цей конфлікт і таку поведінку. Чоловік погодився з правопорушенням, який кожен день в Луцьку тисячі. Пропоную цей діалог зупинити, так як ми з вами різних принципових позицій. Для цього є суд, який може прийняти будь-яке рішення. Я б на місці цієї людини заборонив стороннім людям знімати і на цьому зйомка була б завершена.
Відповісти
Яка "вижимка"?! Офіційний текст статті:

Стаття 307. Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомок

1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку ПРИПУСКАЄТЬСЯ, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру.

Прочитайте УВАЖНО. Ключове слово вам виділив великими.

Заперечити особа може, але заперечення стосується виключно її ОСОБИСТОГО ЖИТТЯ.

Що таке "особисте життя" визначає ст. 301 ЦКУ, яка гарантує фізичним особам право на особисте життя та його таємницю. Під поняттям «особисте життя» слід розуміти поведінку фізичних осіб поза межами виконання різноманітних суспільних обов´язків, тобто життєдіяльність людини в сфері сімейних, побутових, особистих, інтимних та інших стосунків, що звільнені від «тягаря суспільних інтересів».
В даному випадку особа порушила ПДР. Це є адміністративним правопорушенням, а саме -(проступком) визнається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність, яка посягає на громадський порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом передбачено адміністративну відповідальність.
Таким чином в даному випадку ніякого "особистого життя" бути не може, тому зйомка не заборонена. Навіть більше, вона є доказом про вчинення ряду правопорушень особою.
Відповісти
p.s. виконання правил дорожнього руху є суспільним обов"язком і аж не як особистим життям, т.я. і процес притягнення до адмінвідповідальноті - в нас законом про судоустрій цей процес є відкритим, крім випадків з держтаємницею.
Тому якщо особа на бмв не згідна і вважає що його знімали не законно - нехай спробує довести це в суді.
Відповісти
1. в мене таке відчуття, що ви читаєте все крізь якусь вашу прізму, межі і фильтри якої ви визначили сами.
2. ст.307 ч.1 чітко визначає згоду на зйомку. Ст 301, про яку ви теж пишите,
ч.1.Фізична особа має право на особисте життя.
ч.2.Фізична особа сама визначає своє особисте життя і можливість ознайомлення з ним інших осіб.
ч.3.Фізична особа має право на збереження у таємниці обставин свого особистого життя.
ч.4. Обставини особистого життя фізичної особи можуть бути розголошені іншими особами лише за умови, що вони містять ознаки правопорушення, що підтверджено рішенням суду, а також за її згодою.
3. Все чітко визначено в законодавстві, додумати нічого не треба і дописувати. Якщо б журналісти не знімали, то не було б конфлікту - Ви це в упор не хочете бачите.

4. В стані емоцій можна зробити все що хочеш - ці журналісти так і зробили: получили картинку і шоу.

5. Ви хочете, щоб таке повторилось? Якщо ні, то журналісти 1) мали б спитати, чи можна Вас знімати і 2) після отримання згоди робити свою роботу. Мєнт, що стояв поруч, це скоріш за все розумів - це видно з відео. Але, як писав раніше, максимум, що вони вивчили, це ПДР і КпАПП: конституцію вони не знають (може тільки 63 ст), ЦК та ЦПК теж не бачили в очі. В суді не один раз в цьому переконувался.
6. Якщо ж хочете, щоб такі випадки повторювались, то на немає про що дискутувати.
Ще раз, прошу зупинити цю дискусію- чесно, не має часу.
Відповісти
Яка призма, якщо в статті 307 вказано про явне припущення (тобто відсутність необхідності питати дозвіл) на вулиці і т.д., а в ст. 301 чітко вказано - ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ.
Закон не визначає переліку можливих чи необхідних діянь, якими б особа могла здійснити своє право на визначення свого особистого життя. Особа самостійно на власний розсуд вирішує яким чином визначати, організовувати та проводити своє особисте життя в залежності від власних інтересів та мети. Однак, здійснення цього прав не повинно порушувати загальні межі цивільних прав, згідно ст. 13 ЦК України.
Ви розумієте - ЗАГАЛЬНІ МЕЖІ ЦИВІЛЬНИХ ПРАВ, а саме - при здійсненні цивільних прав особа повинна додержуватися моральних засад суспільства.

І головне, особі було пояснено, що журналісти знімають НЕ ОСОБУ, а подію, тобто роботу патрульного поліцейського. Діяльність поліції є гласною (крім визначених законами випадків), розгляд адмінсправи - також, втручання в ОСОБИСТЕ життя особи не має, журналісти праві на 100%, адже вони стали ще й свдками події та отримали докази вчинення особою ряду правопорушень.
На останок, крім приватного життя кожен громадянин має суспільні обов"язки. Тому хочеться від вас почути, яку ж саме частину ОСОБИСТОГО життя особи так зачепили, що ви вже аж до Конституції апелюєте?

Відповісти
Краще б зняли ,як вчителька матюкає дітей 4 -го класу луцької школи.Де ви були тоді ???Галас був на весь район,а ви не чули!
Відповісти
а ви чьо не зняли??? тільки й вмієте що тикати а чого ... а чого... от взяли б і зняли як матюкає. тріпло... за собою дивись а не на людей обов"язки свої перекидаєш. слабо щось самому зробити для того щоб покращити ситуацію в місті?
Відповісти
54:Зняли.Вчительку звільнили.
Відповісти
ну от і добре... питання вирішено... то для чого їм це робити. от якби не вирішилось то тре знімати і показувати як такі люди можуть працювати. інше питання коли людина свідомо порушує на очах у патрульних та камерах іпісля цього агресує до людей. його ніхто не заставляв порушувати, а порушив то будь добрий неси відповідальність
якби кожен ніс за себе відповідальність то рішення приймались простіше . а не кидатись на людей
Відповісти
А де ВАС навчали? В якій бурсі на журналіста?
Відповісти
Водій вас оленів просив не знімати по нормальному,а ви рагулі лізли як шакали до водія,а мент паршивий не відреагував на прохання водія про заборону відео фіксацію.Ви порушили Конституційні права особи "активісти " в ато і там знімай чмо
Відповісти
Взагалі то,по відео видно,як порушник просить щоб не знімали.Просто не доходить внятно!!!Значить самі напросилися на нецензурну лексику.І взагалі я рахую,що потрібно перше запитати дозволу,чи можна знімати,бо за таке і не тільки можна почути матюки,но і заробити по шиї.


Відповісти
поліцейського неоднорахово послали мінімум за це повиненна бути адмінка плюс непокора працівнику в США просто підстрелили б і все
Відповісти
спустись на землю ти не в США. В Україні зовсім інші закони. в США він би навіть не вякну до поліцейського відразу розряд получивби. і доречі адмінку йому склали за 173КУпАП а непокорою там і не пахне. він надав документи визнав що здійснив правопорушення і погодився на перенесення рішення по 173 в іншому місці. щоб не створювати конфлікт.треба просто закони зробити нормальні для захисту працівників щоб люди перед тим як сказати щось в їх сторону подумали 3 рази, як в америці.ато американська поліція з українськими законами
Відповісти
Саша,влізь в.......і не висовуйся!!!!!
Відповісти
це не поліція а гопота його з помоями змішали а воно щось бекає. В ШТАТАХ цого щегла поліція пикою в асфальт поклала б і ще й палок добрих дала.
Відповісти
а ти бачу штатний тип. Краще б законодавство України почитав ніж пустословити. ляпати тут дуже легко, побувби на місці патрульного тоді б знав як це виглядає. Тріпло...
Відповісти
Лоба взагалі немає. Пітекантроп. Гопник вищої гільдії. Гандон штопаний. Таким ідіотам нічого прощати не можна. З іншої сторони, поліцейський показав своє безсилля і відпустив. Безсилля перед навалою криміналу. Послав усіх на і поїхав. Драма в тому, що цей виродок впевнений на 200%, що він правий. Тому наступного разу він буде ще більш зухвалим. Така логіка цих первісних людей з мобільними телеонами і дорогими автомобілями.
Відповісти
До чого тут лоб? Ви окрім, як принизити ще щось можете? Якщо вже на те пішло ,то інтелектуальні здібності не залежать від анатомічних особливостей черепа і обєму мозку, і перш ніж писати такі речі треба перевірити своі куці знання! Зараз багато кого посилати треба,особливо таких,як ви- які тільки обісрати гаразд
Відповісти
Лоб тут ні до чого, бик своєю поведінкою все сказав...
Відповісти
В дефіциті зараз культура,честь, совість... а колись були машини, одяг, взуття, телевізори і т.д.
Відповісти
Мужчині на Х5 , низький уклін! МОЛОДЕЦЬ! Набрали бездарів що в поліцію ,а за тих з мікрофонами , взагалі мовчу. треба було по чолі дати ти мікрофоном. Мужик , ще раз молодець!
Відповісти
Ок. Коли цей мужчина вкриє тебе матюками або, не доведи боже, щоь зробить твоїй сім'ї, то обов'язково згадай свої слова. Згадай свої слова, коли ти не зможеш знайти правди, коли будеш незадоволена своєю країною або владою. Бо з таких мудаків все починається.
Відповісти
А вона така ж сама
Відповісти
Алла ,а ті шлендра де вечером клієнтів чекаєш ,дай адресок .
Відповісти
боже курва стидоття мені стидно за наших людей, моя б воля я б тоб підару який косить хер зна під кого департа вліпив і на всі чотири сторони ай з україни валить, через таких моральних уродів ми і живемо в такій країні, посадити його на рік-другий за його витівки, хай подумає що і до як він говорить.. хай так з своїми батьками спілкується. раз вони його виховали як далбайоба, нівіщо суспільству терпіти таких уродів, батьки виховали урода- хай батькі і терплять урода. піздєц. ще якесь чмо тут на його стороні- полюбом або воно таке як і воно на том чорном лахові або воно то і відписує. курва моральний урод - іначе не назвеш. журналісти на ви не алишите це так, і напишите заяву нехай країна знає яке чмо їздить за рульм цієї старої колимаги...
Відповісти
Ти спочатку прочитай що ти написав і як тебе виховали ...... А тоді про когось пиши пр........Ок. Що хотіли те і вхопили , не будуть всі мовчати поліції і журналістам дибілам-провокаторам!!!!!!
Відповісти
Мені дуже шкода молодого поліцейського, який повинен був стерпіти таку бидлоту. Не пристрелив, не вибив зуби, не вирвав язика. Українським поліціянтам треба збільшити зарплату в 10 разів і рахувати стаж роботи рік за три, як в США офіцерам на атомних підводних човнах. Співчуваю і сумую.
Відповісти
За що Вам його шкода? За те ,що він не вміє навіть думку свою висловити і поставити на місце правопорушника?
Відповісти
за те що таких неадекватів приходиться терпіти кожного дня. за те що законодавство так побудоване що кожна бикота може агресувати до правцівників як до дружбанів і ложитиїх матом. от якби була відповідальнісьть за це нормальна тоді б людина подумала чи робити це. а такі некомпетенти як ви незнаючи й не орієнтуючись в законодавстві ляпають в соцмережах. впринципі все що й вміють робити. от вийшлиб в місто на патруль з працівниками подивилися б які в нас люди "адекватні". а потім патрульному треба ходити і шукати його в свій вихідний день щоб привести його в суд. І щоб "пан" суддя можливо приняв рішення притягнути його до відповідальності аж на 5 гривню. І то ще не факт. Зато на це треба списати як мінімум пачку бумаги. І для тих хто незнає штраф виносить суддя а не патрульний і на сутки його не так то просто відправити. І кози вже намає якщо ви незнаєте. Тобто затримати особу до рішеня неможна.
Відповісти
До 432. Скажіть будь-ласка, що відмінили в КУпА статтю хуліганство (нецензурне висловлювання в громадському місці), потрібно брати в таких висадкх розумом (силою я Ви пишете і пишуть інші коментуючі, що покласти на асфальт, застосувати зброю зможе і баран зробити тобто особа без будь-яких знань). А Ви йшли в поліцію Ви не знали яке у нас законодавство???? Перш ніж звинувачувати всіх (у тому числі інші правоохоронні органи і суд) подумайте, проаналізуйте свої діі, оскільки навіть Ваш очільник заявляє, що дуже великий відсоток у нього працює м'яко говорячи не кваліфікованих працівників. Потрібно кожному почати з себе, а не когось звинувачувати, а по-друге забувайте про ту жабу (якби водій керував москвичем чи жигулем таких коментарів і такої кількості точно не булоб. І на кінець любителям американських поліцейськи- ви не тільки фільми дивіться, а й офіційні статистики хоча би по вбитим і у них застосовують зброю 99% до злочинців, а не до адмінщиків. І натхнення Вам поліцейські і пам'ятаєте, що селфі це кльово але потрібно ловити злочинців і інколи мати справу і з бомжами і.т.д. та прицьому подумайте, що до Вас це все робили і не жалілись на законодавство.
Відповісти
тому що поліцію зробили американську але з українськими законами. сміх людський. поспілкуйся з американцями і запитай що б було з людьми якби вони хоч криве слово в сторону патрульного сказали. отам закони отам забезпечення.
Відповісти
я не трактувала законодавство, то з чого Ваші висловлювання про мою некомпетентність?
Бідні поліцейські- стикаються з бидлом щодня. А Ви не стикаєтесь на роботі ні з ким таким непдекватним? на роботі, в магазині чи інших місцях...Кожен сам свою професію вибирає і коли вибрав, повинен якісно обовязки своі виконувати. Повинен прагнути щось змінити і в інтересах держави своєі працювати. Репутацію самі собі ці люди таку заробили, що кожен іх з лайном змішати може. Вони повинні знати мову аргументів і фактів і так спілкуватись і робити свою роботу, аби ні в кого не виникало сумнівів щодо іх компетентності і бажання іх ображати.
На ситуацію в США посилаєтесь. це що, остання інстанція? Більше прикладів немає?
Відповісти
Мусор очканул..)) Явное нападение на журналиста.. А где браслеты и мордой в пол?))
Відповісти
Льоха ти олень.які браслєти і мордой в пол. хотівби побачити як ти потім за такі свої дії по прокуратурі бігавби . і це ще в кращому випадку.
Відповісти
Рижков росте на очах вивчив кодекси? Молодчинка ! Правда не всі до 185 не дочитав ? Буває Сергійко.... Учись читати .поліцейський трусливий зайчик.Парковщики!
Відповісти
активіст а ти бачу теж маєш проблеми з кодексами. 185 там і не пахне так як громадянин надав документи та виконував всі вимоги патрульного. а за правопорушення ст 173 він понесе відповідальність яку призначить йому суддя. до чого тут трусість. те що патрульний поводить себе адекватно і в межах закону не значить що він трус. якби в нього були права за такі дії ламати людей і притягати їх до відповідальності і штрафи за такі вчинки були досить високими.таких биків на вулицях міста були б одиниці. тільки й вмієте що ляпати і так само в місті поводите себе. був би відповідний закон щоб його ламати то питання кількох секунд. ато мусиш дивитись на таких бичар щодня і знаєш що закон за нього. хоч би раз підійшли такі як ви і сказали може шановні я вам допоможу надам пояснення і т.д. ато тільки й вмієте срати в своє ж болото. ледарі...

Відповісти
Водій ікса красава, я трохі посміявся, особливо в кінці "ідіть в жопу"))
Відповісти
Олень він невихованный. Як колись сказав Скрябін: "Батьки не дали, у школі не вчився, а вулиця своє зробила"
Відповісти
http://24tv.ua/u_mikolayevi_politsiya_ne_mozhe_vgamuvati_agresivnih_mazhoriv__zyavilos_video_n720856
Відповісти
Абсолютно згідний , від Журналістів Волинь посту , тільки одне слово " Журналіст " , пишуть то про людину дня , то про подорожі чиїсь , невідомих всім людей , то якого хріна лізти до Людини з Камерою в обличчя якщо вона не хоче цього ?) Корочьку журналіст я і собі зробити можу , але це не дає мені права зайти в чюжу квартиру і знімати як власник квартири гадить у себе в туалеті ) - бо я ж "журналіст"))
Відповісти
Що бидлота кончена,то бидлота.Іншої характеристики годі й дати.Тепер це чмо буде в місті "легко узнаваємий бренд" :-)))))) З бидлячої,звісно,сторони.........
Відповісти
Вот заробиш на х5 , сядеш в нього , спробуєш найти парковку майже за містом , станеш криво , а до тебе 20 камер прибіжить , а ти такий оййй , класс знімайте ... в мене ж діти , рідні , хай думають що я трішки придурок ... я ж їм вийшов їсти купити ...
п.С ти краще сміття на асфальт не кидай , ніж тут виписуєш
Відповісти
я теж маю авто, теж часто маю проблему припаркуватись в центрі, але чомусь не дозволяю собі людей х..ми обкладати, і авто тут ні до чого, хоча, правду кажуть - бмв головного мозку))
Відповісти
то їздь на таксі чи маршрутках якщо тобі проблемно знайти парковку. І до чого тут взагалі паркування порушення зовсім не пов"язане з парковкою і говорим за те як люди спілкуються й реагують на свої порушення. свідомо перетнув подвійну суцільну в присутності працівників і щей матюжиться. хто заставляв його там порушувати за 10 м є переривчаста міг розвернутись і заїхати. а якщо порушив то будь добрий відповідай
Відповісти
Поліція сама не знає правил.На запитання про перехрестя хто головний вони сказали А МИ НЕ ЗНАЕМО???????Хоча в авто школі це було найлегше запитання.Вони тількі вміють стріляти і наздоганяти 3-ма екіпажами 1 автівку.
Відповісти
мудак шо ти лєпиш. ти де таке почув взагалі в відео. ляпажєш тут умнік. де ти там бачиш кілька екіпажів чи стрілянину. мудак тупий
Відповісти
Доречі шановні "КОМЕНТАТОРИ" на даного громадянина було складено ст 173 КУпАП тобто "дрібне хуліганство" за неццензурну лайку в громадському місці. Так як дане рішеня не могло вирішуватись на місці щоб не створювати подальших конфліктів. А так як рішення ще не було прийнято то патрульний не повідомив це на камери.
Відповісти
Доречі шановні "КОМЕНТАТОРИ" на даного громадянина було складено ст 173 КУпАП тобто "дрібне хуліганство" за неццензурну лайку в громадському місці. Так як дане рішеня не могло вирішуватись на місці щоб не створювати подальших конфліктів. А так як рішення ще не було прийнято то патрульний не повідомив це на камери.
Відповісти
Цікаво, що це поліцай прийшов додому, передивився відео на волиньпост як його х**ми обклали і вирішив скласти протокол в себе в туалеті??? Протокол складається в присутності правопорушника на місці вчинення або після затримання
Відповісти
а ти тупак. закони четай перш ніж щось писати. незнаєш як розвивались справи то не ляпай. мудило... тобі аби ляпати сидячи на туалеті...не суди по собі всіх... те що ти нічого робити не вмієш тільки на туалеті сидіти всі поняли...
Відповісти
Хотів бі я глянути як би це хамло лежало мордою на асфальті в тій же німеччмні ,а не ображало поліцейського і оператора .Таке бидло купило права і думає ,що воно велике щось .
Відповісти
шановні "коментатори" для тих хто незнає то повідомляю на вище вказану особу було складено протокол за ст 17 КУпАП "Дрібне хуліганство" але так як складання матеріалів на місці не виявилось можливим щоб не створювати ще більший конфлікт. Дана інформація не повідомлялась на камери так як протокол ще не був складений.
Відповісти
Добре ,що складено протокол,але не в протоколі річ ,а в тому що цей хам так себе повів з патрульним і журналістами ,що після цього відео в душу будто хтось наплював .
Відповісти
питання не в протоколі. але половина коментарів пишуть саме про це. так закон потрібно такий щоб особа подумала перед тим як до патрульних щось говорити. а в нас закони такі толерантні що аж бридко. все для людей. а люди тільки бидлувати вміють. всі нічьо не роблять і ніколи не порушуть. святі люди як не крути.
Відповісти

Цікаво, що це поліцай прийшов додому, передивився відео на волиньпост як його х**ми обклали і вирішив скласти протокол в себе в туалеті??? Протокол складається в присутності правопорушника на місці вчинення або після затримання
Відповісти
ти тупак ... закони читай... те шо ти тупий і тільки вмієш виписувати в соц мережах не значить що люди не вміють роботи роботу яку на них покладено. для особо тупих особу можна не лише затримувати але й запрошувати до відповідних місць де б можна було скласти дані матеріали. так як дані особи були відомими. протягом місяця рішення може бути прийнятив в його присутності. тупарєз закони читай а не ляпаєш тут... краще в місті щось зробив значне ане тільки в туалеті сидиш і виписуєш
Відповісти
Те що водій має відповідати за порушення пдр і за свою поведінку це факт, але журналісти теж мають знати своє місце. Цій іхній нахабності немає меж, лізуть вже скрізь. А де журналістська етика?
Відповісти
полішук продав кіло бурштино і виябується.
Відповісти
В кінці відео "ідіть в жопу")))))))))))))))))
Красавчік,дуже правильно зробив що парафінив цих смішних журналістів.
В плані поліцейського,то мав бути спокійним,бо не правий,порушив правила,а так красавчік)))а всі хто пише що він бидло то це люди які йому заздрять.
Відповісти
100 % , що жабура замучує!
Відповісти
Кому там заздрити??? Оленю на БМВ?? три слова скласти не може - убогий )))
Відповісти
Насправді цікаво побувати на місці даної пригоди, і тоді розсудити хто правий! Знаючи журналістів, а тим більше журналістів волиньпосту(це перші брихуни на волині)! Монтажа у відео дуже багато і вирізано багато чого цікавого мабуть!
Тому не судіть і несудимеми будите!
Впевнений в одному що 90% винні журнаісти а правопорушник з копами розібрались!
Усім добра...
Відповісти
Погоджуюсь
Відповісти
красавчік!! з тими журналістами так і потрібно, а то попривикали тикати свій мікрофон куди їм не потрібно.....
водію 10/10
Відповісти
Кму заздрити ??? Цьому вузьколобому створінню на Х5??? Ха-ха-ха!!!!!! Ти,мабуть,іншого почуття крім заздрощів в житті і не мав,якщо так кажеш))))))))))))
Відповісти
Даже те що ти пишеш "вузьколобому створінню" багато що про тебе каже.
Я йому не заздрю а підтримую,хоть він не правий в плані поліцейського.
Відповісти
Журналісти зробили з нічого великий концерт, який обжовують напротязі дня. Так водій порушив правела дорожнього руху, я цього зовсім не підтримую, але у нашому місті є набагато більші проблеми ніж це!!! Мені здається що про щось серйозне вони просто не можуть писати. А на рахунок грубих слів з вуст водія, всі ми люди і в нас є емоції!!!! Наприклад я незнаю як би себе вела в ситуації коли я прошу мене не знімати на камеру, а мене продовжують знімати!
І людям які пишуть коментарі на рахунок не вихованості воді, подивіться на себе і на те що ви пишете і якими словами. І після цього мені цікаво хто ще бидло!
Відповісти
Підтримую Вас повністю, нехай журналісти себе познімають, як бухали на день журналістики, а слабо піти по притонам і там познімати, чи очко жим-жим.
Відповісти
Він вжитті теж чмо, вам подабається такий стиль спілкування?
Відповісти
а без журналістів новий поліцейський не міг скласти протокол,це він разом з журналістами зробили цирк, які підстави та права в журналістів були для знімання, давайте тепер будемо ходити один за одним і вже знімати, а потім викладати в інтернет
Відповісти
Лучанин якщо ви не помітили патрульний самостійно підійшов представився і сказав причину по якій підійшов. журналісти стояли в стороні і знімали а не ходили за патрульним чи тикали камеру в лице. і взагалі патрульні щодня працюють без журналістів з такими і подібними таким людьми. щоб показати людям з якими зверхностями і агресією доводиться стикатись патрульним....і постанову було винесено без будь якого показу журналістам....
Відповісти
Згідний,патрульний правий,він робив свою роботу.
Але журналісти намутили таку кашу,вони такі раді були що зробили сюжет,повірь мені "888" як би він ще б її вдарив то вона була б сама щаслива людина)))))))))зразу собі фундамент в селі почала б заливати))))))))
Відповісти
І ще вони вирізали багато всього,вони зробили все так "чудак неадекватний",а може вони перед цим біля нього бігали і провокували,просто цього не показали на відео.
Відповісти
Точно. Ми всьо продумали. Спочатку без палєва записалися в рейд з патрульними. Потім чьотко продумали і до секунди спланували коли імєнно цей чувак імєнно на цьому бмв проїде і чьотко внушили йому аби він через дві сплошних повернув. Потім ми довго його драконили. Він канєшно капєц як не піддавався, але ми змогли зробити так, аби він почав матюкатись. А потім включіли камєру, щоб всьо виглядало натурально. І вирізали всі момєнти коли він просився, плакав і нас успакоював.
Відповісти
Вам чітко було сказано не знімати. Так, в грубій формі, але слів з п'єси не викинеш. Чому продовжили? Шоу захотіли? Неконтрольованих емоцій та сюжету?
Поясніть, плз.
Відповісти
Що значить не знімати? Можна і треба знімати, він скоює ряд правопорушень, зйомка є доказ, її взагалі до справи долучити можна.

Детальне пояснення шукайте вище.
Відповісти
"Парковку спочатку зробіть " правильно водій БМВ сказав, а потім штрафи виписуйте
Відповісти
пояснюю особо тяжким людям це не в коменти писати притензії а в адміністрацію звернення. а не тут плачете. і до чого тут парковка взагалі водій перетнув подвійну суцільну а не припаркувався неправильно. пусти ручнік катюха...
Відповісти
"Парковку спочатку зробіть " правильно водій БМВ сказав, а потім штрафи виписуйте
Відповісти
Чччик-Ччччирик натуральний...як в анегдоті))))
Відповісти
Цікаво було б дізнатися ім"я цього сосунка на БМВ :-)
Відповісти
новину почитайте уважно. все написано
Відповісти
Якщо не знаєш таких людей як він,значить ти лох=)))
Відповісти
А селфік сцикун конкретний. Поговорив би цей бик років 10 тому так з опером чи слєдаком. Ребра би йому підрихтували
Відповісти
навколо гамна стільки смороду бика в ато я там його в прицілі знайду
Відповісти
Прав, не прав... всё равно это не отменяет требования иметь физподготовку. Как и кого может скрутить патрульный, если у него куриный бицепс? Ну ведь дрыщ в форме, а хам это видит и ведет себя разнузданно. Уверен, был бы патрульный КМС по жиму, то и агрессивный нарушитель вёл бы себя приличнее. Вопрос не к юридическому аспекту, а к требованиям при отборе в полицию.
Відповісти
Абсолютно згідна! Хай мають такий вигляд, щоб перш ніж іх матюкати людина задумалась, чи варто!
Відповісти
А чим взагалі займається цей Іван Тимощук, мешканець села Липини Луцького району?
Що він взагалі за людина?
Відповісти
Менше знаєш,краще спиш=))
Відповісти
Не твоє діло де живе і чим займається!!! Може ще сім'ю приплутайте не там шукаєте........,
Відповісти
Ці інваліди за неввімкнений поворотник написали на 450 гривень, а тут двойна сплошна, стоянка на тротуарі, всіх послав куди треба, назвав як треба і 250 гривень... я худею без баяна!!! Інваліди! На Брище їх всіх-сміття розбирати...
Відповісти
Ці інваліди за неввімкнений поворотник написали на 450 гривень, а тут двойна сплошна, стоянка на тротуарі, всіх послав куди треба, назвав як треба і 250 гривень... я худею без баяна!!! Інваліди! На Брище їх всіх-сміття розбирати...
Відповісти
Ви думаєте чого цей мажор такий сміливий? Бо він працює на Олександра Товстенюка. Нелегальна вирубка і переробка лісу. Чому Волинські новини не написали про цей випадок? Відповідь ви вже знаєте.
Відповісти
от тепер все стало на свої місця, а журналісти недопрацювали матеріал.
Відповісти
Уявляю собі, як би цей талант нецензурної лайки вів себе, якби товстенюк мером був!
Це настільки огидно, вважати себе пупом землі тільки через те, що накрав грошей.
І патрон в тої гоп-компанії "достойний", до людей вийти "западло", матерям полеглих вклонитись мабуть не "по-пацанські".
Не продавайтесь лучани за гроші, стануть ті копійки-подачки сльозами вашими та дітей ваших!

Відповісти
Как по мне, то водитель сперва просил не снимать его, но съемки продолжались что и спровоцировало такую реакцию.
Відповісти
И все же интересно, на каком основании разместили видео?
Відповісти
Я дивився відео і ржав це простий полішук який в москалів заробив на машину а зараз блатує. Для патрулювання потрібно брати 2 працівників якихось спец підрозділів і камери не включати.тоді буде порядок
Відповісти
Я все вірно зробив! Нефіг мене знімати! Да я порушив і заплачу штраф! Але я нехочу публічності! Йдіть всі в *опу
Відповісти
молодчага, все правильно зробив... А журналістам просто немає чим зайнятись
Відповісти
Крутий мужик, все правильно зробив
Відповісти
замість мозку, мотузочка що вуха тримає ))) "Но не знали мы молодые, что крутыми бывают лишь яйца"
Відповісти
Все-таки наше суспільство хворе.Хама-порушника,який не поважає правопорядок називати крутим мужиком!!!! Що ж скаже Наталія Романюк,коли її таке бидлоття обматюкає або вдарить??? Тональність висловів буде така сама?????? Чи по-інакшому заспіває??? Він же "чоловік", як так можна до жінок ставитися??? Чи Нвталія Романюк такі звертання дуже любить??? Теж проблема з вихованням...
Відповісти
Чого поліція бездіяльно порушує закон???
Відповісти
Підтримую, потрібно було декілька протоколів й по максимуму.
За образи та за порушення.
Відповісти
Це катастрофа! Кого цей гівнюх може захистити? Хам поліцая послав, а той в штани наклав! Їм зарплату платять за те що вони бабусь ганяють, і на дитячих майданчиках з батьками воюють? Ганьба такій поліції!
Відповісти
Некомпетентність пана поліцейського зашкалює!
Підтримую водія!
Відповісти
Едуард,а на чому їздять справжні пацани?
Відповісти
Справжні пацани літають. На гелікоптерах і власних літаках. За кордон і за кордоном.
А це мабуть шістка справжнього пацана)
Відповісти
А для чого таке робити? Знімати відео? Ну порушив чоловік, сплатить штраф. Що за цирк, Волиньпост??
Відповісти
Цирк вчинив порушник, якби він одразу сказав, так, пересік подвійну, готовий нести покарання, винесли б йому постанову і поїхав би тихенько далі. Сюжет був би звичайний і не цікавий. А він почав всіх навкруги обкладати матами, в тому числі і патрульного, от і став зіркою міста та ютюба. Сам винен.
Відповісти
Він одразу так все і зробив! Але ж треба була сенсація!
Відповісти
Ну звісно, коп і журналісти зробили сенсацію, обклали матами невинну особу, а особа образилась і давай всіх поносити!
Тож на відео видно, що він вже вискочив неврівноваженим, коп навіть підійти не встиг, як з рота особи матюки посипались.
Тому особа сенсацію зробила сама.
Відповісти
Хам,бидло і худоба! Кайданки на руки уроду і за грати! Дуже добре,що показали машину і номера!НЕБАЙДУЖІ обов'язково її " відрехтують",і Хам зрозуміє ,що на будь-яку силу і мати обов"язково знайдеться інша сила,от тоді і навчиться КУЛЬТУРІ ПОВЕДІНКИ.
Відповісти
В нас 90% поліцейських дохляки і сцикуни. За таке хамство треба бити і руки ламати!!!!!Понабирали по оголошенню!
Відповісти
шановні даі і журналісти ця (особа)мене і ще 2-чоловіка пару років нвзад кинула в прямому сенці цього слова на 3000$ про що ви говорите а ще таких як я не тільки в Луцьку а і в цілій Україні вистачає сам знаю :БЕРЕЖІТСЯ:
Відповісти
Он сыкливое чмо когда я на него надовил оно побежало в 6 отдел с заявой,помогите спасите хулиган обежает!Ну что чмо вспомнил меня?
Відповісти
Поліцай дрищ, який не може дати ляща цьому бику...
Відповісти
Одним словом - гондон
Відповісти
Що за бик?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку водій БМВ «кидався» на журналістів та погрожував. ФОТО. ВІДЕО 18+
30 серпень, 2016, 17:33