На Волині «Укрпошта» відмовилась розповсюджувати газету, в якій йдеться про зарплату її директора

На Волині «Укрпошта» відмовилась розповсюджувати газету, в якій йдеться про зарплату її директора
Волинська «Укрпошта» відмовилася розповсюджувати газету, в якій міститься інформація про високу зарплату директора підприємства Ігоря Смілянського та низькі зарплати листонош і більшості українців.

Про це інформує власкор «Вголосу», - пише Незалежна медіа профспілка Укарїни.

У газеті було опубліковано статтю «Золотий» начальник «Укрпошти». В ній йдеться про нового керівника підприємства Ігоря Смілянського, якому призначили зарплату в розмірі 333 тисяч гривень в місяць. У матеріалі висловлюється обурення високими зарплатами чиновників на тлі мізерних зарплат українців та рядових працівників «Укрпошти».

Наголошується, що зарплата Ігоря Смілянського перевищуватиме навіть зарплату Президента США.

Як розповів у коментарі власкору «Вголосу» Сергій Кудрявцев, згідно з укладеним договором, «Укрпошта» мала розповсюдити газету по Луцькому району. Однак, коли газета потрапила в «Укрпошту», дирекція відмовилася це робити.

До Сергія Кудрявцева зателефонували з Волинської дирекції «Укрпошти» і повідомили, що вони не будуть розповсюджувати газету, оскільки там є критична інформація про зарплату директора «Укрпошти».

Також представниця «Укрпошти» попередила, що тепер вони будуть перевіряти кожну газету на наявність такого матеріалів.

«Така ситуація говорить тільки про одне: нічого в роботі «Укрпошти» не змінилося. Ну хіба що крім зарплати її керівництва. Цікаво, скільки листоноші потрібно працювати, щоб заробити собі одномісячну зарплату свого директора? Шкода, що замість якісного сервісу керівництво «Укрпошти» діє старими совковими методами», – зазначив Сергій Кудрявцев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце так реформи. На сміх курям. Якось чула від листоноші що в нього є денна норма продажу товару. Не продасть-звільнят, або зарплату вріжуть. А тут бачте їх керівник--------цяця з зарплатою в 333тис В МІСЯЦЬ!!!!!! Вдумайтесь. Не в рік!!!! Це ж як він бідний пахати має. Та на таке платню у нього має бути як мінімум 16 пар рук і в голов. Окрім матів у мене немає слів.
Відповісти
ЗЛОЧИНЦІ -ІНАКШЕ НЕ СКАЖЕШ.всіх на палю!
Відповісти
Листоноші ТА ОПЕРАТОРИ ЗБ ИРАЙТЕСЬ НА 10 ГОД 5 ВЕРЕСНЯ ДО ГОЛОВПОШТИ І ПРИВЕЗІТЬ З СОБОЮ МУСОРНИК ТІЛЬКИ ВЕЛИКИЙ ЩОБ І Валька з дочкою влізли.
Відповісти
Час прийшов, більше не можна терпіти на пошті цю "каманду" , во главі з Гавришківим, як вони себе так називають, "каманду" сбеушніків на пошті. Крадуть безбожно, начальник самодур пихатий, хам. А профспілка обслуговує цих професіоналів поштової справи, ні одного разу голова не стала на захист працівника при дурості начальника по відношенню до поштовика. Навіть тоді коли працівника із великим стажем роботи начальник звільняв лише за те що він не хотів приймати участь у команді по крадіжках. Голова профспілки з своєю доцьою обслуговує клан сбеушніків на пошті . Час прийшов .... Давайте всі разом попросимо їх з пошти, нехай не мішають працювати!!!!
Відповісти
Повністю підтримую. За час керування цього горе начальника багато працівників позвільняв, бо робив свою банду на пошті , по приходило багато тупих як і сам начальник спеціалістів, які поняття не мають що таке пошта і керують. На думці тільки одне де б вкрасти, скільки вже можна. П'янки - гулянки під час роботи, обзавелися "подружками", "команда" то що треба. Нікому до цього діла немає, де наші правоохоронні органи, прокуратура, де правий сектор який бігав виганяв з кабінетів, чого мовчимо ми???? Скільки можна???
Відповісти
Валя і доця перші радники теперішнього начальника, як дві су.. біля кабеля цявкають, де не посій там вродять, сядуть разом з ним час настане.
Відповісти
І що змінилось щось після революціі Гідності ,той самий бардак ,правда з новими злодіями ,де КМ ,де депутати ,що то за закони гондураські і чому мовчать раби Укрпошти ,що тримаються на тисячу гривень і іх ніхто людьми не рахує .Якщо дають в себе витирати ноги ,то так і буде продовжуватись ,а ту скотину Смілянського вже давно пора запхнути в люстратор ,а з ним і всіх інших холуів на місцях .
Відповісти
Нехай Свобода поцікавитися зарплатню в.о. Директора Волинської дирекції Укрпошти Гавришкова та його заступників вона в межах 8 - 13 тисяч, тоді як оператори відділень і листоноші отримують копійки, та щей за торгують ковбасою для від якоі директор має додатковий заробіток. В одному із районів розвісили на стінах "таємний" наказ Гавришківа із величиною заробітної плати директора та його заступників то всі були шоковані. А ще постійно Гавришков виписує безпідставно премії своїм близьким довіреним посіпакам а гроші використовують на гулянки директора та його заступників, п'янки стали дуже популярними в дирекції з проходом Гавришківа на Пошту. А в день народження Гавришківа 17 грудня минулого року п'янки на робочому місці почалась з самого ранку. Отака то наша Пошта та його керівництво.
Відповісти
Останні новини
На Волині «Укрпошта» відмовилась розповсюджувати газету, в якій йдеться про зарплату її директора
02 вересень, 2016, 12:58