На Волині конфлікт у клубі переріс в жорстоку різанину

На Волині конфлікт у клубі переріс в жорстоку різанину
У селі Довгоноси Ковельського району неповнолітній завдав більше десятка ножових поранень чоловіку, який вдарив його тенісною ракеткою.

Так, наприкінці травня компанія молодих людей святкувала день народження. Спочатку люди відпочивали на природі, а надвечір пішли до місцевого клубу. В приміщенні розважального закладу компанія сіла за столик та замовила спиртне. Проте один молодик з компанії випадково пролив спиртне на свого товариша, і вони почали сваритися.

Молодики настільки голосно з’ясовували стосунки, що це почало дратувати інших відвідувачів клубу. Тоді чоловік, який у клубі грав у настільний теніс, почав вгамовувати розбишак, а одного з них вдарив по голові тенісною ракеткою.

Це неабияк розізлило ображеного хлопця, і він почав провокувати кривдника та викликати на розмову. Однак чоловік проігнорував «запрошення» та пішов додому.

Невдовзі неповнолітній вирішив таки розібратися зі своїм кривдником, пішов до його будинку та кликав його на вулицю.

Як розповів згодом чоловік, він змушений був вийти до дебошира, адже він так голосно кричав, що ледь не розбудив малих дітей.

Неповнолітній одразу накинувся на односельчанина з кулаками.

Чоловік намагався заспокоїти та вгамувати хулігана, однак той не піддавався, а згодом дістав ножа та почав розмахувати ним. Таким чином неповнолітній кілька разів поранив свого суперника.

Однак потерпілий зрозумів це лише тоді, коли побачив кров. Він одразу ж покликав свого брата, і вже тоді вони двоє повалили нападника на землю та забрали у нього зброю.

А жінка, яка стала свідком поножовщини, викликала «швидку» для потерпілого. Внаслідок конфлікту потерпілий отримав близько 10 ножових поранення.

Проти хулігана відкрили кримінальне провадження за статтею умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

В суді він визнав свою провину та розкаявся. Разом з тим і потерпілий просив суворо не карати підсудного, оскільки вони вже примирились.

Зауважимо, що обвинувачений раніше вже притягався до кримінальної
відповідальності за крадіжку. Тоді суд призначив йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з іспитовим строком терміном в 1 рік.

Цього разу Ковельський міськрайонний суд призначив хлопцю покарання у вигляді 5 років тюрми, однак з іспитовим строком терміном у 2 роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будуть те падло відмазувати,пока реально когось не заріже.А тоді всі дружно будуть кричати:чому він досі був на волі.
Відповісти
Останні новини
На Волині конфлікт у клубі переріс в жорстоку різанину
16 вересень, 2016, 14:47