Білоруси боялися волинян під час виборів

Білоруси боялися волинян під час виборів
Білоруські прикордонники масово забороняють в’їзд на свою територію мешканцям прикордонних територій Ратнівського району.

Про це на своїй сторінці ФБ написав громадський активіст, представник «Самооборони Майдану. Волинь» Сергій Чуріков.

«Без жодних пояснень. Кожен день десяткам людей. Місцеві збурені, бо в багатьох близька родина за кордоном, робота, бізнес зв’язки. Хто знає чи подібне відбувається в усіх регіонах, що межують з Білорусією?» - йдеться у дописі.

Ми поцікавилися в голови Волинської ОДА причиною таких фактів.

«Так. Під час проведення виборів на території Білорусі, з боку білоруської сторони було посилено контроль. Вони це чітко нам задекларували. Ми бачили на кордоні їхні спецпідрозділи. Але таких випадків, щоб наші громадяни не могли зараз пересікати кордон: в Доманово чи інших пунктах пропуску в нас такого нема», - розповів голова ОДА Володимир Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бояться волинських екстремістів і революціонерів, не хочуть порушення громадського спокою.
Відповісти
поляки теж не пускали а наші не боялися зелених чоловічиків в крим і на донбас пустити журналіст дурень
Відповісти
Для чого такій дебильний заголовок, на сьогодняшній день Волині до Берестейщини - як до Пекіну раком. Побіраються у Білорускіх лісах як не прикро - українці....
Відповісти
А вы никогда не считали, сколько дней без регистрации в нашей милиции вы находились на нашей территории. А сроки то существуют и если вы их превысили, мы на это четко реагируем. Мы ведь не Европа, которая вас уже почти три года кормит обещаниями запустить вас в светлое будущее. Это, в первую очередь, касается ваших гастарбайтеров, которых у нас как грязи. Конечно, дешёвая рабсила нам нужна, чтобы было кому делать неквалифицированную работу, потому что учиться вы не хотите, а всё по заработкам катаетесь.
Відповісти
Так для чівоже ви нанімаєтє такіх нєкласіфіцированих роботніков єслі ви такі трудолюбівиє і учьониє?
Відповісти
Ну, сортири в Білорусі хтось повинен чистити. Тим паче, що досвіду в Еуропі вже набралися :-)!
Відповісти
Прайдут гади, абвєснуц грудзі, і хрєн уже стаяць не будзє, яйца обвєснуц, начє в пєвня грєбень, і на хрєн ти кому-нібудзь потрєбєн...
Відповісти
Все правильно. Навіщо нормальній країні (Білорусі) проблеми в день виборів від сусідньої майданутої бананової республіки! Вони і кордон з нами зі свого боку парканом обносять і контрольно-слідову смугу облаштовують, щоб до них наша майданута чума не перекидалася!
Відповісти
уявили, що їх хтось боїться! Чмошники...
Відповісти
особисто їздив у Білорусь за день виборів ніяких проблем всі ввічливо оформили документию. Тільки не впустили в країну якогось львівця то воно чудо патлате ходило незадоволене розказувало Я СІ КУРВА ВАМ ЗРОБЛЮ
Відповісти