В Україні будують еко-будинки, які не горять. ВІДЕО

В Україні будують еко-будинки, які не горять. ВІДЕО
Більше місяця і рівно 18 тисяч доларів - саме стільки грошей і часу знадобиться вам, щоб стати власником модульного будинку, який, до речі, разом з вами зможе переїжджати з місця на місце.

Про це повідомляє УНІАН.

Модульні будинки-конструктори не новина для світу. За цією технологію вже давно будують в США та Канаді. Європа переживає справжній бум на ці економічні та екологічні будинки. Поступово до технології долучається і Україна.

"Ось цей будинок – він 45 квадратних метрів, повністю готовий простір, коштує стільки, скільки коштує однокімнатна квартира без ремонту на первинному ринку", - розповідає співвласник компанії "Модуль-хаус", архітектор Юрій Мотієнко.

Простору у такому будинку багато, а все найважливіше буквально сховане у стінах, навіть ліжко. Такі будинки не потребують традиційного фундаменту та зроблені з сучасного надлегкого матеріалу, схожого на пінопласт.

"Він тепліше за його "братів по утепленню". Він має екологічні властивості, він не горить, у ньому не заводяться комахи", - розповідає архітектор.

При цьому будинок розрахований на цілорічне проживання, пристосований до низьких температур, а плата за опалення значно нижча, ніж у квартирах. До того ж такі модулі не потребують дозвільних документів на будівництво. У майбутньому Мотієнко планує відкривати виробництво у Європі, адже іноземці вже цікавляться його будинками, бо вони значно дешевші за їхні європейські аналоги.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні будують еко-будинки, які не горять. ВІДЕО
04 жовтень, 2016, 02:43