У Нововолинській шахті розкрадають обладнання

У Нововолинській шахті розкрадають обладнання
Працівники нововолинської шахти № 1 помітили крадіжку кольорових металів – вкрали майже 100 кілограмів міді.

Про це повідомляє БУГ.

В підсилюючої електростанції ТСШВП-240 охоронник та шахтарі виявили відсутні роз’єднувачі високої і низької сторони та трансформатор, про що негайно повідомили керівнику шахти у вигляді службової записки та склали акт обстеження підстанції.

Крадіжка була скоєна в середині шахти, підозрілих осіб у момент підняття підстанції на поверхню не помітили. Вартість підсилюючої електростанції ТСШВП-240 складає майже 300 000 гривень.

Сьогодні, 6-го жовтня, охоронник копальні сам написав заяву в поліцію, де просить розшукати осіб, які вчинили злочин, передбачений ст.185 КК України

Директор копальні Андрій Пилипюк спростував інформацію про те, що не зреагував на цей злочин. Як пояснив керівник шахти, з 3-го по 5-те жовтня перебував у відрядженні в Києві. Заяву в поліцію про крадіжку на шахті написав сьогодні, 6-го жовтня.

Працівники шахти також розповіли про те, що директор активно займається продажем арочного кріплення, кабелів та інших речей на шахти в Червоноград. Зі слів самих гірників, складається враження, що з першою шахтою хочуть зробити те саме, що і з 5-ю – затопити та приховати розкрадене обладнання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинській шахті розкрадають обладнання
06 жовтень, 2016, 20:45