Мужня лікарка Тетяна Білінські отримала медаль

Мужня лікарка Тетяна Білінські отримала медаль
Медаллю із нагоди Дня захисника України нагородили відому волинську лікарку Тетяну Білінські, яка була поранена в зоні АТО.

Про це у телефонному коментарі ВолиньPost розповів голова Ківерцівської райради Григорій Недопад.

За словами Недопада, у Ківерцях вшанували усіх, хто боровся за волю України. Серед них – ветерани УПА, атошники і волонтери. Із цієї нагоди люди урочистою ходою пройшли вулицями міста.

Також багатьох героїв відзначили нагородами. Зокрема подяки від районної влади, каже Недопад, передали ветеранам УПА, а волонтерам і атошникам вручили медалі. Нагрудними знаками військовослужбовців відзначив військкомат.

Окрім того, Ківерцівська міськрада нагородила медаллю відому волинську лікарку Тетяну Білінські, яка після поранення на Сході пройшла важкий курс лікування. Такі ж відзнаки отримали військові капелани Олександр Вронський та Іван Семенюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якою медаллю? Це важливо.
Відповісти
Ще 483 коменти і буде тобі медаль за дебілізм. Працюй
Відповісти
Перепрошую але та людина що написала 483 коменти була права.Видаляти коменти які написані по суті не можна. Не цікавить правдива думка не залишайте місця на коментарі. А краще пишіть самі.
Відповісти
Я все розумію, коли нагороджують людей, які заслужили. А за які справи отримала аж три нагороди( медаль і дві відзнаки)Велічко Ірина?????Це та людина, яка на сесіях постійно голосує проти бійців АТО, зокрема через неї затянулось отримання земельних ділянок аж на пів року... Є дуже велика кількість героїв і волонтерів та інших які заслуговують нагороди і навіть не були згадані взагалі. І де справедливість?
Відповісти