У Луцьку біля Стиру облаштують кілька зон відпочинку

У Луцьку біля Стиру облаштують кілька зон відпочинку
В західній частині Луцька, а саме в районі Красного, Кічкарівки та вулиці Ковельської, планується створити 3 зони відпочинку та рекреації.

Про це йдеться у відповіді на електронну петицію щодо облаштування в заплаві річки Стир парку відпочинку.

Відповідно до Генерального плану розвитку міста Луцька, в межах вулиць Ковельської, Набережної, Шевченка та річки Стир створять 3 зони відпочинку та рекреації: "Гідропарк Гнідавський" в заплаві річки Стир, парк "Омелянівські ставки" та Лугопарк на вул. Набережній.

На території, яка займає площу вісім гектарі, облаштують комплекс спортивних та дитячих майданчиків, зон відпочинку, передбачається встановлення малих архітектурних форм.

"У зв’язку із значними площами природних територій та капіталовкладеннями для їх створення і облаштування, роботи будуть здійснюватись поетапно та фінансуватись з різних джерел, основним з яких повинні стати інвестиційні кошти", - йдеться у відповіді на петицію.

До речі, петиція зібрала 311 підписів із 300 необхідних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже "розумно" на болоті, яке регулярно затоплюється влаштовувати зону відпочинку. Це дійсно "надійно" владуть гроші платників податків. А ще в тій так званій заплаві глибина 1метр, а все інше - муляка.
Відповісти
а де взяти воду для Стира?
Відповісти
Перший паводок і попливуть як параходи архітектурні малі форми.
Коли Стир розливаєтся то від будинку Голованя і до вул Гнідавської вода, і навіть табличка є Гнідавське болото, вкладайте, будуйте но після паводку не просіть компенсації за ,,несподіваний,, весняний сюрприз.
Відповісти
пахне смаженим, влуплять пару "елітних" будинків, а зона відпочинку буде як в парку, ржаві перевдягалки, два грибочки, і сходи які майже з"їхали у воду...
Відповісти
А як же ж стічні канави р. Суперда(жидівки), потім труби з старого міста з фікаліями та й вверх і вниз по течії купа як приватних так і державних труб вонючок....вже мовчу про сміттєзвалища під річками облаштовані будинками. Риба вже вся майже повимирала. Ну ну.... Мені здається це плацдарм до захоплення землі...малі архітектурні форми))))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку біля Стиру облаштують кілька зон відпочинку
14 жовтень, 2016, 11:23