Луцьке підприємство електротранспорту поповнять польські тролейбуси

Луцьке підприємство електротранспорту поповнять польські тролейбуси
У рамках співпраці між Луцьком і Гдинею (Республіка Польща) у 2017 році в експлуатацію Луцькому підприємству електротранспорту передадуть шість вживаних польських тролейбусів.

Про це йшлося під час зустрічі Миколи Романюка та офіційної делегації з польського міста Гдиня, - повідомляється на сайті Луцької міської ради.

Міський голова Микола Романюк разом із заступником Сергієм Григоренком та директором Луцького підприємства електротранспорту Ігорем Грицюком зустрілися з заступником голови ради міста Гдині Беатою Шадзюль та представником тролейбусного підприємства Міколаєм Бартоломейчиком.

У рамках налагодження співпраці між містами у наступному році Луцьке підприємство електротранспорту поповниться шістьма вживаними польськими тролейбусами. Вони перебувають у хорошому технічному стані та цілком придатні для оновлення рухомого складу ЛПЕ. Придбають їх за вигідною ціною.

Під час зустрічі обговорили і можливості співпраці у галузі культури, спорту, освіти. Наприклад, спільний відпочинок дітей та школярів із Луцька та Польщі, інтерактивне спілкування молоді, культурно — мистецькі заходи у містах, стажування у Польщі для працівників структурних підрозділів міської ради та багато інших.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Луцьке підприємство електротранспорту поповнять польські тролейбуси
14 жовтень, 2016, 14:26