«Патріотів Волині» у Луцькраді поменшає?

«Патріотів Волині» у Луцькраді поменшає?
Один з членів новоствореної депутатської групи «Патріоти Волині» у Луцькій міській раді – Валерій Бондарук – має намір вийти з неї.

Про це стало відомо під час засідання бюро Волинської обласної організації ВО «Батьківщина», яке відбулося увечері 1 жовтня.

Нагадаємо, під час сесії Луцької міської ради 26 вересня оголосили про створення депутатської групи «Патріоти Волині». До неї увійшли Роман Бондарук, Валерій Бондарук, Петро Савчук, Тарас Бас (всі – ВО «Батьківщина»), а також Антон Сосновський і Рустам Дячук.

Раніше, на початку вересня, групу з такою ж назвою створили у Волинській обласній раді. Після чого п’ятьох депутатів ВО «Батьківщина», які увійшли до неї, Президія політичної ради партії позбавила членства у «Батьківщині».

Виключили партійців за порушення статуту партії, який велить депутатам місцевих рад узгоджувати з фракцією будь-які свої членства у інших депгрупах.

Ще одна причина виключення депутатів – група «Патріоти Волині» контролюється депутатом і бізнесменом Степаном Івахівим. Той донедавна був членом Партії регіонів. Й, окрім того, є на виборах прямим конкурентом Ігоря Гузя – кандидата в народні депутати від Об’єднаної опозиції на Ковельському виборчому окрузі.

Як стало відомо на засіданні обласного бюро у понеділок, 1 жовтня, обласне керівництво партії готове просити партійних керівників у Києві повернути партійні квитки п’ятьом депутатам Волиньради. Умова – ті мають припинити своє членство у групі «Патріоти Волині».

Проте виключення з партії загрожує і депутатам «Батьківщини», які увійшли у луцьку групу «Патріоти Волині». Причина – та ж сама. Адже, як стверджують у «Батьківшині», справжнім ініціатором створення цієї групи у Луцьраді теж є Степан Івахів.

Щоправда, депутат Луцької міської ради Валерій Бондарук має намір вийти з цієї групи. За інформацією джерел у «Батьківщтині», ще один «тимошенківець» з луцьких «Патріотів Волині може днями прийняти аналогічне рішення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грицюк,Корольчук з Пустовітом докерувалися...Компанія політичних лузерів.Пора на пенсію!
Відповісти
ото в пацанчиків робота, ходити один до одного, як в гості.
в мене в дворі асфальт почали робити в 2008 р, потім кинули, сьогодні - ні проїхати, ні пройти. і ви не повірите, ця проблема мене дістала, а от походеньки різних п.і.д.а.р.і.в. від одного "голубого" гнізда до іншого мені чомусь байдужі. як і 99% відсоткам лучан, які не грають у ці дибільні ігри.
займіться ділом, оптимізовуйте витрати, вкладайте гроші в нормальну справу.

Відповісти
Та плювати нам на вашу політику хто і куди пішов. Ви робіть щось. Організували групу, завтра приходьте до нашого будинку і дах перекрийте який тіче то я зрозумію, що ви справу робите. Чекаємо :-)), а то БЮТ, регіони всі тільки обіцяєте, почніть працювати.
Відповісти
Останні новини
«Патріотів Волині» у Луцькраді поменшає?
02 жовтень, 2012, 07:54