Рукопашний бій по-волинськи

Рукопашний бій по-волинськи
В Луцьку, 29 жовтня 2016 року в приміщенні спорткомплексу ФСТ "Колос", відбувся VІІ всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з рукопашного бою «Магістр бойових мистецтв».

Даний турнір є традиційним та проводиться Волинським обласним спортивним клубом "Магістр" на теренах Волині вже всьоме.

Цього року до Луцька приїхали близько 200 спортсменів віком від 8 до 13 років із Вінницької, Чернівецької та Житомирської областей.

Спортивну честь Волинської області на цьому чемпіонаті відстоювали: клуб східних єдиноборств імені Сергія Трикоза «Бушідо», Волинська регіональна федерація рукопашного бою «РУБІЖ», Волинський регіональний клуб рукопашного бою «Інсайт», спортивний клуб козацького двобою «Герць», спортивний клуб змішаних єдиноборств ММА "Воїн" та Волинський обласний спортивний клуб «Магістр».

Головною особливістю даних змагань є те, що вони відбуваються на високому технічному рівні саме серед наймолодших вікових категорій спортсменів, а також використання кругової системи проведення поєдинків. Даний порядок організації двобоїв, в царині рукопашного бою застосовується лише на Волині та має ряд переваг. Так, це надає змогу спортсменам, навіть за наявності однієї поразки проводити ще поєдинки (на відміну від олімпійської системи, де "програв-одразу вибув"), тим самим набуваючи бійцівський досвід та за відсутності подальших поразок вибороти чемпіонство у своїй віко-ваговій категорії.

За результатами двобоїв серед волинян переможцями у своїх віко-вагових категоріях стали: Ярмолюк Даниїл, 8-9 років, до 25 кг (ВОСК "Магістр"), Літот В'ячеслав 8-9 років, до 35 кг (ВРФРБ "РУБІЖ"), Захарчук Станіслав, 8-9 років, до 45 кг (ВРКРБ "Інсайт"), Іовенко Владислав, 10-11 років, до 40 кг (ВОСК "Магістр"), Гуль Владислав, 10-11 років, до 45 кг (ВОСК "Магістр"), Солонінка Михайло, 12-13 років, до 35 кг (ВОСК "Магістр"), Пасич Іван, 12-13 років, до 45 кг (СК "Воїн") та Савонік Руслан, 12-13 років, до 50 кг (ВРКРБ "Інсайт").

В загальнокомандному заліку місця розподілилися наступним чином: третє місце виборов ВРКРБ "Інсайт", другу сходинку п'єдестал обійняв ВОСК "Магістр", а переможцем чемпіонату стала збірна команда Вінницької області.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.