Луцьк отримав 8,2 мільйона на житло для сімей загиблих бійців

Луцьк отримав 8,2 мільйона на житло для сімей загиблих бійців
Надійшли кошти на житло для сімей загиблих бійців із Луцька.

Луцьк отримав 8,2 мільйона гривень на компенсації за придбання житла родинам загиблих бійців та людей з інвалідністю І і ІІ групи, які отримали її на війні.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії міської ради у вівторок, 15 листопада.

За словами начальника департаменту фінансів Лілії Єлової, йдеться про 8,2 мільйона для Луцька. Загалом же для області передбачено 19,9 мільйона гривень на комепенсації.

Директор департаменту соціальної політики міськради Тетяна Книш розповіла, що нині у Луцьку на квартирному обліку 9 сімей загиблих бійців, 1 людина із інвалідністю І групи та 6 - ІІ групи. В першу чергу компенсації за житло даватимуть родинам загиблих.

Згідно із нормативами Кабміну для Луцька передбачена вартість квадратного метра на рівні 12 845 гривень. Щоб отримати їх, потрібно написати заяву та відкрити рахунок в Ощадбанку. Рішення про виділення коштів буде приймати спеціальна комісія, в яку зокрема увійшли 3 депутати Луцької міської ради, які мають статус учасника бойових дій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порошенко поставив наших патріотів ,як колись Сталін наших дідів проти танків з двостволками!І все для банального-ВИНИЩЕННЯ ЧОЛОВІЧОГО НАСЕЛЕННЯ!
Відповісти
Говорите 54 % голосов избирателей - нереально было для Порошенко? Еще как реально!
На шустере выступает Гройсман и сладко, даже приторно, вещает: БУДЕТ, СДЕЛАЕМ, НАМЕЧАЕМ, ПЛАНИРУЕМ, ОБЕЩАЕМ...
И сидит в студии эта быдломасса, миллион раз уже обманутая, нищая, оплеванная обещаниями, но так ничему и не научившаяся, и дает этому ГЛАВНОМУ ЦИНИКУ И ПОПУЛИСТУ Украины, 78-82 % поддержки!
Люди, у вас мозги на месте??? Или вы - амебы???Или память совсем потеряли, не имея???
Разве СЕГОДНЯ не благодаря этому ЧМО, и таким как он Кулявлобам и шоколадным батончикам, у вас заоблачные тарифы на услуги ЖКХ, ничтожные пенсии и зарплаты (а себе, "гаранту" и чиновникам именно Гройсман поднял их в разы!), не у вас ли нет возможности купить не куртку, а даже новые трусы? Не у вас ли нет средств на питание, "дешевые"лекарства,? Не у вас? И СЕГОДНЯ!!!
Не ваши ли дети приходят с фронта калеками и не могут найти достойную работу с достойной зарплатой? Не у вас?
А вы, отключив голову, продолжаете верить в сказки и обещания от Гройсмана и Порошенко. Эти бырыги могут чувствовать себя спокойно. С такими скудоумными людьми им ничего не грозит. Такому электорату не нужны: ни Майданы, ни Победы, ни нормальная жизнь, ни Европа, ни нормальное будущее их детей, внуков и правнуков. Им бы такое благосостояние, чтобы только не умереть с голоду, и они будут довольны и счастливы!
Не будет у Украины будущего, пока у нее нет народа, а есть вот такое тупое, не думающее, безграмотное население, живущее только обещаниями от власти!
Відповісти
А військовим пенсіонерам????
Відповісти
Останні новини
Луцьк отримав 8,2 мільйона на житло для сімей загиблих бійців
15 листопад, 2016, 12:46