Луцьк: волонтери шукають моделей для календаря

Луцьк: волонтери шукають моделей для календаря
У Луцьку шукають моделей для календаря, який створюють волонтери з благодійною метою.

Про це повідомили в Інституті волонтерства та громадської діяльності.

"Минулого року ми ризикнули – і зробили волонтерський календар. Дуже багато людей нам допомогли – долучились як моделі, фотографи, стилісти, візажисти, дизайнери, дозволили нам окупувати локації для зйомок в музеї та бібліотеці, жертвували кошти, купляли календарі… І, на правду, дуже вам всім дякуємо! Це був особистий виклик для всіх нас! Радує, що більшість образів придумали діти учасників АТО з Волині. Ми разом хотіли показати, що сучасна Україна змінилася через окупацію багатьох територій, Революцію Гідності та війну", - пишуть волонтери.

"І нам це вдалося – наш календар купляли з різних куточків країни та безпосередньо Волині, а наша громадська організація залучила додаткові майже 20 тисяч гривень на ведення статутної діяльності, що допомогло нам робити добрі справи більш оперативно – ремонтувати техніку, купляти необхідні продукти, товари господарчого вжитку, ліки, тощо та пересилати їх на Схід. Звіти по відправках та переданих речах ви,звісно, могли бачити у нашій групі)".

"Цього року в нас виникла ідея зробити календар про нематеріальну культуру нашої великої країни, показати, що традиції – які б різні в залежності від території вони не були – роблять нас єдиним непереможним народом. Робити добрі справи разом та стати моделями вже готові Галина Падалко, Марина Хромих, Даша Кухарук та інші цікаві, поки "таємничі" люди)) Креативне й аутентичне будуть допомагати створити Марія Оліферук, Олена Шандалюк, Віра Тарасюк. Ну, і звісно, не можемо не зазначити, що фотограф проекту – неперевершена та мегакреативно-талановита Лідія Кожевнікова обіцяє повезти наші доробки й на офіційний обмінний візит молодих лідерів до східних країн (Китай, Японія) в лютому 2017. Ми запрошуємо кожного з Вас долучитися до проекту – та стати моделями", - кажуть волонтери.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Намалюйте Падалко квіти на грудях - точно куплю декілька примірників!
Відповісти
Останні новини
Луцьк: волонтери шукають моделей для календаря
22 листопад, 2016, 22:06