Автоактивісти знайшли водія, який втік з місця аварії в Луцьку

Автоактивісти знайшли водія, який втік з місця аварії в Луцьку
Учасники громадських організацій "Автомайдан" та "ЄвроВолинь" затримали водія, який кермував авто, що стало учасникам аварії в Луцьку.

Нагадаємо, 23 листопада згідно попередніх даних водій на легковику «влетів» у мікроавтобус. Опісля чоловік втік з місця події, кинувши авто на литовських номерах просто на дорозі.

До пошуків винуватця приєдналися учасники руху, який об'єднує власників авто з іноземною реєстрацією. Так вони відповідають на закиди, мовляв, власники таких авто поводяться "безкультурно" на дорозі.

"Ми найшли водія по гарячих слідам. Він втік з місця ДТП у село Воротнів Луцького району. Він не активіст нашого об'єднання. І ми самі боремося з такими людьми, які дискредитиують наш рух. Ми будемо допомагати поліції", - кажуть вони.

Водія передали поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За вами майбутнє!
Відповісти
Дафай всім машини на литовських номерах,будуть не страховиків викликати,а просто тікати,а завтра за 1000 ,2000 дол. Купить другу.неяких іноземних номерів.
Відповісти
Пацанам респект! З такими активістами поліції не буде роботи. Активісти втерли носа ...
Відповісти
Дафай вітюшка продафай свою жигу і тобі за1000приженем
Відповісти
активісти євроВолині вже давно за вами спостерігаю.ви почали людям подобатися. ще водія зловили поліції.а там дитина пострадала.а це ж кримінал може бути.РЕСПЕКТ ВАМ за вашу роботу
Відповісти
Державі абсолютно не вигідно щоб громадяни мали можливість купувати НОРМАЛЬНІ авто за доступною ціною. Є ж потужне лоббі на таврії, лануси та ВАЗи, які морально застаріли років так 20 тому. Тому влада всякою ціною хоче стравити населення між собою, що, до речі, їй непогано вдається. А ми як вівці, так і далі будемо купувати старий та новий металобрухт вітчизнного автопрому по космічним цінам. Проблема не в реєстрації, проблема в головах.
Відповісти
А зачем вы их покупаете? Не покупайте и их нахер закроют.
А сейчас с поляндии покатит хлам по 500-1000 эвро, который будет разваливаться у нас на дорогах и такие ситуации сотворять: сбил кого-то, С**бал, и потом ищи кто и чья машина
Відповісти
Останні новини
Автоактивісти знайшли водія, який втік з місця аварії в Луцьку
23 листопад, 2016, 22:28