Луцьк: парковка біля молитовного дому заблокувала тротуар

Луцьк: парковка біля молитовного дому заблокувала тротуар
Попри те, що біля молитовного дому на вулиці Вороніхіна в Луцьку облаштували парковку, прохід в дні служіння для пішоходів залишився ускладнений.

Про це в Facebook пише Дмитро Сандалов.

"Молитовний дім на Вороніхіна дуже довго заважав автомобілістам всього району своїм нахабним паркуванням, коли вулиця була реально загороджена автівками святих людей".

"Нарешті зробили парковку біля себе. З тротуаром. Тепер я ні пішки, ні на авто не можу там продертись. Пропоную на вихідні зробити вулицю Вороніхіна пішохідною зоною", - висловився він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поклонами заробляють на такі авта,вигідний бізнес.
Відповісти
от це точно, там завжди, не пройти, не проїхати, коли у них служба. Дами на каблуках та в коротких юбках не ходять пішки, їх муженьки возять на тачках навіть з сусіднього двору) а нам мучатись
Відповісти
Ти мирон, там з другої сторони є пішохідна дорожка. А на рахунок поклонів, то люди що вам мішає піти і заробити поклонами таку машину?
Відповісти
Таку машину заробити-це не просто піти на службу до цих "віруючих"... Такщо досить тут єрість нести, "вумнику\це"...Робіть собі парковки де хочете, а людям через Вас дайте нормально користуватися тим на,що вони мають право!
Відповісти
нащо цей бред писати!!!тема про парковку,а не хто в чому ходить і чим їздить як вас нема чим їздити і ви. не заробили за все життя на авто то закрийте рота і ходіть дальше на завод і працюйте там по 30 років щоб був стаж і пенцію будете мати 1200грн спочатку зайди в цю церкву тоді коментуй там поклони ніхто не б'є!!!до вашого відому цю парковку дозволив зробити Мер міста Романюк і є всі документи на дозвіл.якщо ти такий правельний то йди розганяй машини біля старого ринку там тоже не пройти не проїхати.
Відповісти
Хто хоче пройти-проходить.Хто хоче проїхати-проїзджає. А ти в неділю не проходь і не проїзджай,а краще в цю церкву завітай. Покаєшся,-спасіння отримаєш від Ісуса Христа.
Відповісти
є церква туда і ходіть сектанти оборзіли але скоро вернуться совіти і зроблять з їхнього вертепу склад або або музєй.
Відповісти
Тут проблема не в парковці а в тому що "жаба давить" хто і на якій машині їздить, хто тобі недає стати нормальною людиною, кинеш завідовати пити і красти почнеш робити то і ти матимеш неменш, а на віруючих зря "бочку женете" на таких як вони і тримається суспільство
Відповісти
проживаю на ковалевської 2 роки. достали вже ті парковщики біля сєкти.
Відповісти
мозга не бачив.голубенькі рибки пахавав. шоб машин більш тих не стояло там
Відповісти
сцяв я на жабу і на більшість своїх сусідів, але це моя особиста думка. а громадська- я мушу залишати сь людиною не зважаючи ні на що. а ті сєктанти сцяли на нас бо часто я автомобілем через них не можу проїхати бо вони то зїжжаються то розіїжжаються. але то таке. скоро зима. буду ввечері пороти колеса
Пропоную заборонии вїзд на балку тим у кого наклеєна голуба рибка
Відповісти
Шановні! Я думаю це дійсно робить заздрість. В вас тільки одне - щось зробити на зло. Подивіться будь ласка наприклад, хто вчиняє злочини, хто скоює ДТП через те що п*яний за кермом, я вже мовчу про вбивства, згвалтування і т. д. і т. п.Скільки гине невинних людей. віруючі люди - благословенний народ!!!
Відповісти
цілком підтримую лучанку. А хто поре, то ще на своє НАПОРЕТЬСЯ!!! І памятаймо, що за все прийдеться відповідати, як не наземлі, то в небесах
Відповісти
Як будеш сцяти і пороти колеса то дивись шоб тобі нічогоне отпороли
Відповісти
Остиньте народ! Повідкривали
Відповісти
Шановні!!!!Кому що мішає???Якщо хтось невміє їздити то звоніть переїду вам,а якщо ще вам мало місця пройти то я вас зрадістю можу перевезти через вул.Вороніхіна!!!!Якщо комусь щось ненравиться є ще вул.Мазепи!!!!!!
Відповісти
Майте совість таке писати....
Відповісти
Доброго дня Лучани.насправді є вeликe скупчeння авто по вул.вороніхіна тількі у святкові дні алe проіізд там всeтаки є і тротуари по обидві сторони на фото чомусь один.ситуація там постійно моніториться і патрулюється поліцією і іншими службами які є також і при цeркві.тобто парковщики і чeргові.люди часто нe користуються тротуарами там і в будeнні дні,ходячи по проіізджій частині.цe можe підтвeрдити поліція і сусіди.слід зауважити що в святкові дні вeликe скупчeння авто є біля всіх храмів нашого міста.дорeчі хто нe полінився зробити запит про цю цeркву то вона зарeєстрована в дeржаві на рівні інших храмім католіків,православних і тд.слід відмітити тe що в дім молитви з святковими побажаннями люблять приходити наші владці і інша eліта міста.дорeчі на парковку там є всі відповідні докумeнти надані мeрією
Відповісти
Дуже дякуєм Radi за гарну відповідь!!!!!
Відповісти
Пане Дмитре!
Ви бува не до "власть имущих" рветесь?

В нелегкі часи для нашої Батьківщини, ви б замість розпалювання неприязні одних до інших, пропіарилися б за рахунок відкритого дитячого майданчику чи інвентаря наданого медичним чи освітнім закладам. До слова, спільними зусиллями прихожан церкви Христа Спасителя, на поруйновані території сходу, було направлено не один тягач (фура, TIR) з будівельними матеріалами, предметами першої необхідності, харчами...
А ті автівки, котрі ви спостерігаєте за парканом чи перед ним, люди не відібрали у багатих, як це було за "совєтів", а заробили власними мозолями... Часто далеко від рідних тата, мами, дружини, дітей.
Завітайте на північні-південні області нашої України поспілкуйтеся з людьми, і ви зрозумієте чому на західній Україні люди їздять іномарками... Люди котрі стараються для своїх діток мають не лише хліб і до хліба... Кому Крим, кому Сочі, а кому піт виїдає очі.

У світі і без ваших коментарів люди недолюблюють один одного.
Із заздрощів Каїн Авеля убив.
Відповісти
Останні новини
Луцьк: парковка біля молитовного дому заблокувала тротуар
27 листопад, 2016, 05:22