У Луцьку відкрився перший брендований магазин Vodafone

У Луцьку відкрився перший брендований магазин Vodafone
В обласному центрі Волині на вулиці Лесі Українки, 52 запрацював перший в області фірмовий салон стільникового зв’язку.

Урочисте відкриття відбулося в суботу, 3 грудня. З цієї нагоди Vodafone підготував для своїх клієнтів розіграші та подарунки, знижки на гаджети та аксесуари, святковий dj-сет та можливість безкоштовно зателефонувати у 62 країни світу з брендованої телефонної кабінки.

Заступник генерального директора Vodafone Україна регіон Захід Костянтин Воробйов розповів, що це вже п’ятий брендований магазин Vodafone на теренах західної України. Такі ж салони успішно працюють у Чернівцях, Рівному, Ужгороді та Тернополі.

«Це перший магазин на Волині. Клієнти, які приходитимуть до нас, будуть обслуговуватися на такому ж рівні, що й у Мюнхені чи Новій Зеландії. В основу концепції Vodafone покладено абсолютно відкрите спілкування, адже в нашому магазині немає жодних бар’єрів між клієнтами та співробітниками. А для найменших відвідувачів нашого салону ми підготували дитячий куточок, де вони зможуть з радістю провести час. При вході до магазину усіх відвідувачів зустрічатиме наш працівник, ґрітер, який буде спілкуватися з клієнтом та визначати, до якого експерта його краще скерувати».

Окрім того, що в салоні надають усі види послуг, пов’язаних зі стільниковим зв’язком, тут представлена ціла лінійка гаджетів, які знаходяться у відкритому доступі. А відтак, кожен охочий зможе детальніше ознайомитися з функціями телефону чи планшету, який сподобався, без обмеження в часі.

Водночас начальник відділу продажу масового ринку Vodafone Україна, регіон Львів Георгій Скрябін закцентував увагу на лінійці брендованих смартфонів саме від компанії Vodafone. У ній представлені як простіші моделі, так і вишукані багатофункціональні.

«У наших фірмових телефонах абоненти знайдуть цікаві для себе послуги: Vodafone TV для перегляду телеканалів, Vodafon Books - для читання електронних книжок та Vodafone Music, щоб насолоджуватись улюбленою музикою».

«Дуже приємно, що клієнти сприймають наші нові магазини дещо по-іншому. Покупці та абоненти почали заходити до нас ще частіше, а це означає, що їм тут подобається. Адже ми - відкриті, починаючи з великих просторих вітрин. Іншими словами, коли людина проходить повз наш салон, вона бачить усе, що в ньому відбувається».

А керівник нового магазину Vodafone у Луцьку Марина Чередніченко розповіла, як проводився відбір кандидатів на посаду експерта-продавця.

«Ми називаємо працівників експертами, тому що наші співробітники - справді експерти у своїй галузі. А ще вони відкриті, щирі та готові допомагати клієнтам. Перед тим, як працювати в нашому магазині, експерти пройшли спеціальне навчання за програмою компанії Vodafone».

Також у новому магазині є система електронної черги, яка дозволить покупцям почуватись максимально комфортно.

«Разом з тим, ми облаштували пандус, турбуючись про батьків з дитячими візочками, про людей з обмеженими можливостями і навіть про тих, хто, прогулюючись вулицею на роликових ковзанах, вирішить завітати до нашого магазину. Тому, Welcome!».

І уже після урочистого перерізання червоної стрічки юрба людей, яка зібралась перед магазином, змогла завітати до нового салону та відчути, що таке європейський сервіс та якісне обслуговування.








































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
алілуя я дуже радий
Відповісти
Відкиття відкриттям, але чому машина припаркована на пішохідній вулиці?))
Відповісти
павур тую))
Відповісти
а шо мтс на волі вже не фонтан?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрився перший брендований магазин Vodafone
03 грудень, 2016, 18:16