За фактом розтрати коштів у луцькій школі завели кримінал

За фактом розтрати коштів у луцькій школі завели кримінал
Відділ економічної безпеки ГУНП у Волинській області нині розслідує кримінальне провадження за фактом нецільового використання бюджетних коштів у ЛНВК №22.

Про це громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм заявив під час засідання комісії громадської ради при Луцькому міському голові.

«Коли загострилось питання з фінансуванням харчування в луцьких школах, я почав вивчати, а що саме фінансує міський бюджет. Виявляється, що з міського бюджету виплачується зарплата технічним працівникам. А потім я дізнався, що у школі №22 не те що є багато порушень, а й взагалі відкрито кримінальне провадження за фактом розтрати 174 тисяч гривень», - каже Бут-Гусаїм.

Колишній працівник школи Іванна Крисанова, яка працювала на посаді прибиральниці, розповіла про дивні накази, відповідно до яких техпрацівники повинні були контролювати роботу своїх керівників, про «мертві душі», мовляв, людина на час перебування за кордоном отримує зарплату та неправомірне звільнення, щодо якого нині справа розглядається в суді.

Втім, на захист керівництва закладу висловився начальник міського управління освіти Олег Гребенюк.

«Зараз йде перевірка даного питання. Щодо звільнення – питання вирішується в суді. А тому я просив би не звинувачувати нас у всіх смертельних гріхах. Допоки в цьому питанні суд не поставить крапку, будь-які звинувачення є просто недопустимими. Лише після того як слідство у цій ситуації поставить крапку, ми будемо приймати відповідні рішення», - обурився Олег Гребенюк.

Голова профспілкового комітету школи пані Валентина просила зважити членів комісії громадської ради на те, що нинішній директор Лариса Кучер працює на цій посаді лише з серпня 2014 року, а тому просто не могла за такий короткий час скоїти таку велику кількість злочинів.

Натомість сама директор ЛНВК №22 Лариса Кучер пояснила ситуацію зі звільненим техпрацівником тим, що вона сама не спрацювалася з колективом.

Зрештою члени комісії при громадській раді взяли інформацію до уваги та доручили освітянам проінформувати про результати розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як можна подавати такі факти ..якщо вони ще недоведенні і звинувачувати працівників освіти !
Відповісти
Все тайне рано чи пізно..... вилізе БОКОМ!!!!!Шкода, не поганий вчитель, та й деректор не поганий Кучер Л.В., навчалась в цій школі, дитину туди віддала, просто кандидат уже є, напевне.....
Відповісти
А взагалі то технічки там "пратівні" працюють, одна то така мимра, років 15-17 працює, що взагалі, так і хочеться тією тряпкою морду помити
Відповісти
сама противна це і є крисанова яку давно треба було звільнити!
Відповісти
Все життя Крисанової це боротьба з оточочуючими її людьми,в тому числі і її родина Вона бється з свекрухою хоча живе у її хаті , постійно скандалить у сімї за що у міліції стоїть як сімейний насильник,вона брехлива, з білого зробить чорне,уявне приймає за дійсне.Життя цієї циганки гуцульського походження склалося так що вона змушена була тікати з Івано-Франківської області,кожен суд там її знав.А у Волинській області змушені були ліквідовувати посаду на якій працювала Криса-нова щоб її позбутися не на одному підприємстві.
Відповісти
То часом не про ту циганочку з "ПАРАЦЕЛЬСА" прибиральницю що прибіжить в милі похляпає по стінах і ще кудись біжить.
До речі хай перевірить податкова іспекція чи сплачувались податки.Чи офіційно вона була працевлаштована там.І в той же час у 22 хляпала ганчіркою?А де рахувалась сумісником ?
Відповісти
да да та сама звезда ютуба!
Відповісти