Відомо, хто кермував авто, яке збило дитину на Дубнівській

Відомо, хто кермував авто, яке збило дитину на Дубнівській
У Луцьку на вулиці Дубнівській Mercedes збив 16-річного хлопця. За інформацією ВолиньPost, за кермом авто був директор підприємства "Олдем" Володимир Мігас.

Неповнолітнього госпіталізували в реанімацію, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

За кермом транспортного засобу перебував 58-річний лучанин. Рухаючись по вулиці Дубнівській, водій допустив наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину по пішохідному переходу.

Після автопригоди водій не зупинився та намагався втекти, однак, ймовірно, не впорався з керуванням та на перехресті вулиць Дубнівська – Карпенка-Карого зіткнувся ще із двома транспортними засобами.

Пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у відділення реанімації Волинської обласної дитячої клінічної лікарні. У хлопця медики діагностували, зокрема, перелом обох гомілок, закриту черепно-мозкову травму.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.



За інформацією самооборонівця Сергія Рижкова, у результаті освідування водія з’ясувалося, що чоловік – п’яний. «Пройшов аналіз крові...пьяний. Каже так сталося... Ну сталося... Буває», – пише Рижков.

фото Сергія Рижкова з Facebook
фото Сергія Рижкова з Facebook

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якийсь тітушка в найках заглядає в машину, шось поцупити хоче.У такий холод і літніх кросівках?
Відповісти
Товариш Пащенко - перевірте рівень граматики у своїх модераторів редакторів і авторів постів.

"пЬяний"
Відповісти
что значит - так сталося.....- пьяный урод сел за руль .... покалечил ребенка .... и так сталося .... бувае!!! ..... сук....а, урод, быдл.....о!!!тварь!!! это де ребенок, а если бы с вашими дитьми так поступили .....
Відповісти
Пащенко тут до чого, сайт давно йому не належить.
Відповісти
"П'яний" - пишеться через апостроф. Де вас баранів учили?
Відповісти
ви баклани, "пьяний" це цитата з фейсбука рижкова, а не граматика волиньпосту
Відповісти
Це не тітушка, а переодягнений працівник поліції.
Відповісти
Рижков,прошу взяти хід розслідування даної дтп на особистий контроль,а то слідаки з прокурорішками спустять на тормозах а продажні судді похе...ть.
Відповісти
волновинах писали шо правоохоронець а вийшло шо олдем то хто нагнітає обстановку не можу поняти невже хтось зацікавлений тролити правоохоронців у нашій єврооооопейссській державі га рижков
Відповісти
Вже як начнуть ці розумники виправляти помилки, то немае кінця- краю.Ти думки свою вислови, а з помилками всі зрозуміють.Мигас давно в бізнесі і я думаю, що він допоможе дитині.Засуджую його п''яний стан, не думала що ВОЛ.МИГАС ДО ЦЬОГО ДОКОТИВСЯ.Інколи боляче розчаровуватиь в людях.Хай БОГ дае сили дитині легше перенести цю трагедію як фізичну так і психологічну.Батьки, моліться БОГУ, ЩО ДИТИНА ЖИВА.А цих п''яних уродів стае все більше і нікуди від них не дінешся.Бережім один одного, бо всім боляче.
Відповісти
У палиці тут доля, попробуй напиши щось про нього то не пропускають
Відповісти
Рижков,візьми хід розслідування дтп на особистий контроль!На тебе вся надія.
Відповісти
То блі Рижков такий грамотний :)))
Відповісти
Особенно суров закон Китая. Здесь действует «нулевое» промилле. Раньше в Поднебесной пытались бороться с пьянством вполне привычными методами — штрафовали и лишали прав. Сейчас же пьяный водитель несет уголовную ответственность и может не только лишиться водительского удостоверения (до 3 лет), но и оказаться за решеткой на срок от 1 месяца до полугода. Особо «отличившихся» водителей «под градусом», которые создали аварийную ситуацию с летальным исходом, ожидает смертная казнь.

Смертный приговор уже был вынесен пьяному китайцу, который врезался в толпу и сбил насмерть пять человек. Итоги инициативы властей налицо: количество нетрезвых водителей в стране снизилось в разы. Причем полицейские контролируют не только основные трассы, но и злачные места — районы с большим количеством баров и ресторанов.
Відповісти
Скотина,посвідчення вилучити безстроково...
Відповісти
Ще одне свідчення відомої приказки, що пішохід завжди правий, але не завжди живий. Той збитий шістнадцятирічний йолоп був напевно дуже впевнений в своїй правоті. Хочу нагадати всім " впевненим", перед виходом на проіздзжу частину, упевнись у відсутності транспорту який наближається. П'яного урода за кермом треба позбавити волі років на 5.
Відповісти
Батьки дитини, будьте на сторожі за наркоконтролем.В мене вбили брата, убивця була пяна на ногах не стояла.Взяли контроль, я наївна думала що і все а резудьтат 0.Свідків до уваги не беруть, бо вони не єксперти.А поки робили єкспертизу люди пошевелились і все зробили як їм треба, думаю за гроші.Справа була в Луцьку.Так що тримайте це на контролі.
Відповісти
До батьків дитини.Будьте уважні до наркоконтролю.Тому що можуть видати що він був тверезий а свідків до уваги не беруть бо вони не єксперти.Зі мною це сталося в Луцьку.Експертизу роблять довго і все можна вирішити.
Відповісти
якщо його не посадять хочаб на 8. то треба валити звіці однозначно, або починати валити таких гадів.... що робиться, люди???
Відповісти
Останні новини
Відомо, хто кермував авто, яке збило дитину на Дубнівській
08 грудень, 2016, 13:52