На Волині – нові випадки «чорного PR» проти кандидатів

На Волині – нові випадки «чорного PR» проти кандидатів
Вранці 9 грудня у Княгининській громаді поширили вже другий номер листівки із антиагітацією проти кандидатів. Також про випадки «чорного PR» повідомляли у Поворській ОТГ. Йдеться про кандидатів Сергія Семенюка та Ігоря Низькогуза.

Про це розповіла під час брифінгу координатор громадянської мережі ОПОРА на Волині Катерина Шарпата.

Щодо вказаних фактів вже проводяться перевірки, відзначив начальник управління превентивної роботи ГУ Нацполіції у Волинській області Володимир Солоненко.

Нагадаємо, раніше про випадки поширення антиагіток у Княгининку повідомляв кандидат Михайло Шелеп. Також є порушення щодо відкриття виборчих фондів та проміжного звітування. Так, наразі лише 7 із 31 кандидатів на посаду голови громади відкрили виборчі фонди. Також вони є у 2 партій – «УКРОПу» і «Самопомочі», а також одного кандидата на посаду депутата із 755.

За словами Шарпати, проміжні звіти про використання коштів подали ще менше суб’єктів, а у поданих є помилки, тому вони планують звертатися у правоохоронні органи.

За словами начальника управління превентивної роботи ГУ Нацполіції у Волинській області Володимира Солоненка, під час виборів у 5 громадах 11 грудня чергувати будуть 80 поліцейських, 40 працівників ДСНС та 27 активістів громадських формувань, 18 грудня – 50 поліцейських, 28 рятувальників та 23 активісти громадських формувань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВолиньПост займаєтся піаром Шелепа та патрульної поліції
Відповісти