Відро крові: у Луцьку вбили людину

Відро крові: у Луцьку вбили людину
Чергове вбивство трапилося в обласному центрі Волині вночі сьогодні, 10 грудня.

Про це у Facebook написав активіст групи швидкого реагування громадського формування «Самооборона Волині» Олександр Ніколайчук.

За словами Лєсного, о 03:40 група швидкого реагування отримала виклик на вулицю Шпитальну в Луцьку. «Ножове. Випадок летальний. «Відро крові», - зазначив активіст.

Він зазначив, що вже доводилося приїздити за цією адресою раніше.

«Близько року тому, у жовтні-листопаді 2015, ми вже тут були. Тоді була підрізана одна із мешканок того злощасного будинку. В Іри було ножеве поранення зі спини, пробита легеня. Вижила. А за рік тут вже померла Жанна. Тоді вони сварилися між собою, розвести не могли, стільки всього наслухались. І тоді, і зараз все відбувалося за участі і під дією горілочки, що купують на районі на точці», - йдеться в дописі Ніколайчука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за ідіоти пишуть новини? Чи тут пишуть всі кому не лінь?
Відповісти
При таких цінах на спиртне в магазинах отоварюватись зможе лише Яценюк...
Відповісти
Є таке поняття як таємниця досудового слідства і не розголошення матеріалів слідства перестань пхати носа куди не треба продавай свої годинники сфотографуйся в броніку якщо не не вистачає адреналіну
Відповісти
Нічого страшного не бачу, алкаші самоліквідовуються. Суспільство нічоггтне втратило. До речі, чому на місце убивства має доступ зборища людей, котрі себе зовуть самообороною. Цивільна організація, що там забула. У когось є до них довіра?
Відповісти
Яку таємницю слідства Ніколайчук розголосив? Написав "А", пиши "Б". Не можеш публічно відповісти, зустрінься і поясни приватно.
Відповісти