Постраждалому в аварії на Дубнівській хлопцю стало гірше

Постраждалому в аварії на Дубнівській хлопцю стало гірше
У Владислава Андрушківа, якого 8 грудня на пішохідному переході на вулиці Дубнівській збив п'яний водій, знайшли ще одне ушкодження.

Про це повідомив батько хлопчика Володимир Андрушків, - пише Волинь24.

Нагадаємо, сьогодні у Луцькому міськрайонному суді розглядали справу про обрання запобіжного заходу для винуватця страшної ДТП на Дубнівській у Луцьку. Бізнесмена Володимира Мігаса залишили під вартою на два місяці з можливістю внести заставу обсягом 275,6 тисячі гривень.

Під час судового засідання прокурор Володимир Бущак повідомив, що потерпілому стало гірше - вранці йому зробили операцію.

Цю інформацію підтвердив Володимир Андрушків. З його слів, вночі стан хлопчика погіршився і вранці йому терміново зробили операцію. Зокрема, Владу поставили дренажі на розірвані нирку та селезінку.

Також з'ясувалось, що у нього є велика гематома на підшлунковій залозі.

Нагадаємо, Владислав Андрушків перебуває в глибокій комі і самостійно не дихає. Друзі юнака розпочали збір коштів на його лікування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влад,выживи,пожалуйста,весь город молится за тебя!
Відповісти
Молодой здоровий організм. Має перебороти все.!!!!!Влад. БОРИСЬ.
Відповісти
Допомагайте родині грішми...
Їх потрібно буде ой як не мало (((((((

А малого дійсно потрібно за кордон вивозити ...
Відповісти
Господи, Дорогенький! Допоможи цьому хлопчику вижити, просимо Тебе всі!!!!! Дай сили батькам і рідним! А цю с.... Ку, треба на вселюдський суд! Лучани, давайте не пропустиму цю ситуацію, треба все зробити , щоб воно відповіло!!!! Адвокат в нього всіх витягує з болота..... Не доводи Господи, щоб і так вийшло в цій ситуаціі!!! А то повстанемо і підемо на олдем і нього з бензином......
Відповісти
Нехай Господь Бог та Матінка Божа будуть з тобою Владику і допоможуть!!!А ми в свою чергу будемо молитися за твоє швидке одужання!!!Батькам терпіння і сили!А та тварюка яка відмазалась нехай знає що на небі Бозінька все бачить і рано чи пізно він заплатить.Тільки шкода що невинні люди страюдають із-за такого бидла.
Відповісти
Корупция на высшем уровне поэтому такие твари чувствуют себя королями ,с этим водителем надо еще ментов судить которые бояться останавливать такие машины потому что они знают что водитель дружит с ихним начальником (сколько раз ему это срук сходила )..Дадут срок но отсидит год и условно выйдет,это в лучшем случе если отсидит.Дай бог чтоб пацан на ноги встал .всем мира берегите себя!
Відповісти
В людей немає нічого святого, ні в того Мігаса, ні в того судді що вирок виніс, як можна ще якусь заставу призначати, як з таким можна житти. Невже от таке бидлотя в нашій країні нічого і нікого небоїться, Божий суд на всіх нас чекає, пам'ятайте про це. Хіба нехватає мозгів сісти на таксі і блін їхати хоч в світ заочі, одне коли самі страждають а зовсім інше коли приносят от таку біду в сім'ї, які ні в чому не винні. Молимось за Владислава, нехай всі Святі будуть за тебе хлопчино. Батькам сили і терпіння, навіть важко собі уявити їхній стан, а Мігас нехай хоча б задумається про те, що в такій ситуації через таких як він може опинитись будь хто з його родини чи оточення.
Відповісти
ти б краще ту заставу дав на лікування хлопчини
Відповісти
Останні новини
Постраждалому в аварії на Дубнівській хлопцю стало гірше
10 грудень, 2016, 18:53