Аварія в Луцьку: зіткнулися бус та авто патрульної поліції

Аварія в Луцьку: зіткнулися бус та авто патрульної поліції
У Луцьку сталася аварія, під час якої зіткнулися мікроавтобус та автомобіль патрульної поліції.

Це трапилося 11 грудня на перетині проспекту Перемоги та вулиці Клима Савура.

Відомо, що мікроавтобус в'їхав у бік патрульної машини.

Водій буса розповідає, що їхав по проспекті Перемоги в бік 33-го мікрорайону. "На світлофорі біля "Західінкомбанку" продовжив рух на зелене світло. В цей час з вулиці Клима Савура "вилетіло" авто поліції з ввімкненими проблисковими маячками. Сирени я не чув. Почав гальмувати, але уникнути зіткнення не вдалося", - каже він.

У патрульній поліції Луцька пояснили, що патрульні виїжджали з вулиці Клима Савура на проспект Перемоги, поспішаючи на допомогу іншому екіпажу, тож були увімкнені сині проблискові маячки та звукові сигнали.
Проспектом Перемоги рухався мікроавтобус Volkswagen, який у цей момент в’їхав у службовий автомобіль.

"В автомобілі перебувало двоє інспекторів, один з них отримав перелом правої руки, інший не постраждав. Ліва частина транспортного засобу пошкоджена. Водій мікроавтобуса не постраждав. На місці працюють слідчі, які встановлять усі обставини ДТП", - повідомили у патрульній поліції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лично моё мнение , что нечего полицаям при обычной езде ездить с проблесковыми маячками . Этими мигалками они только слепят . Я сам за собой начал замечать , что на проблесковые сигналы скорой помощи начинаю не правильно реагировать !!!
Вывод таков : включать мигалки только при непосредственном исполнении задания и не более !
Відповісти
Правила дорожнього руху 3. Рух транспортних засобів із спеціальними сигналами п.3.1
Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.. Реформатори не можуть внести зміни в Правила, щоб було всім зрозуміло як діяти при включених маячках. Водій буса правий і треба в суді вказувати на саме те що поліціаї не забезпечили безпеку дорожнього руху а саме краще встановити свідків які б засвідчили чи був включений спеціальний звуковий сигнал. Подайте оголошення щоб відгукнулися свідки і дали свідчення слідчому. А взагалі водій патрульки без досвіду щоб таке вчворити напевно бармен...
Відповісти
чекаємо відео у серіалі "Нічна Варта"
Коли дійсно коли включають маячки і потрібно пропустити патруль.. - то люди путаються, бо привчили до цього бардаку самі. Їхні маячки тільки провокують до ДТП. Є потреба - включайте, нема - їздіть як звичайні машини. В якій країні ви бачили патрульні машини, що завжди включені маячки???
До Європи ідем?)
Відповісти
Швидкі також мають перевагу, але дивляться куди їдуть
Відповісти
мінус ще одна машина скоро будуть пішки ходити або унія дасть ще
Відповісти
Водії дуже часто ігнорують проблискові маячки. Не пропускають швудку та поліцію.
Відповісти
Це зворотня сторона швидкого приїзду патрульних, на місце виклику. Але будьте обережні та уважні, водії!
Відповісти
Це зрада
Відповісти
Всі такі мудрі, осуджуючи в себе дома перед комп'ютерами. Поставте для початку себе на місце цих хлопців. І ніхто ж не знає,на який вони виклик "летіли". Деколи час зводиться на хвилини. А вони просто виконуюють накази.Сумніваюсь, що там працюють воді без досвіду.
Замість того ,щоб критикувати, подумайте, що б ви робили в надзвичайних ситуаціях,в які вони потрапляють.
Відповісти
Логічно булоб з службових автомобілів поліції зняти мигалки і повісити наклейку інвалід, дешево, весело і повага до неповносправних водіїв
Відповісти