Через керівника «Аверсу» Палиця пропонував знятися з виборів, - Голєва

Через керівника «Аверсу» Палиця пропонував знятися з виборів, - Голєва
Кандидат у народні депутати у луцькому мажоритарному окрузі Олена Голєва (на фото) вважає, що міліція і телеканал «Аверс» приховують правду про погром у її офісі, який стався 13 вересня.

Нагадаємо, 15 жовтня начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Михайло Руденко оприлюднив позицію правоохоронних органів щодо нападу на офіс Голєвої – у міліції назвали цю подію «інсценуванням» та «театральним дійством».

Було також заявлено, що люди, які брали учать у погромі, начебто знайомі зі співробітниками штабу кандидатки, а конкурент Голєвої на виборах Ігор Палиця до цього не причетний.

Олена Голєва поширила з цього приводу заяву для преси, у якій переконує: «правоохоронці фактично визнали політичну ангажованість та розголосили деталі, що є таємницею слідства».

«Саме слідство має ряд нестиковок та супроводжується заявами, які суперечать одна одній. З історії стирчать вуха журналістської нечистоплотності, на які ніхто не буде звертати уваги, навіть навпаки – робиться все, аби спустити справу на гальмах. Міліції невигідно наражатись на конфлікт із пресою», – вважає вона.

Кандидатку в нардепи дивує позиція волинської міліції, у якій переконували, що нападників важко ідентифікувати через неякісний запис з камер спостереження. При цьому міністр МВС Віталій Захарченко у відповідь на звернення народного депутата Миколи Катеринчука повідомив, що у день нападу встановлено особи двох нападників.

«На прес-конференції в управлінні УМВС України у Волинській області прозвучала така інформація: начебто запис з камер спостереження неякісний, ідентифікація нападників вимагає спеціальної експертизи. Тобто міністр знає двох нападників, а його підлеглі в Луцьку про це взагалі не чули. Дивно? Ще й як. Бо ще через тиждень відбувається прес-конференція, де начальник слідчого управляння УМВС заявляє, що всіх знайшли, всіх впізнали…» – міркує політик.

Також Голєва стверджує, що за два дні до нападу на її офіс з нею зустрічався керівник телеканалу «Аверс» Олег Величко і повідомив: «Маю до Вас неприємну розмову. Ігор Петрович Палиця передав Вам, аби Ви знялись з виборчих перегонів до суботи».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось мені це все знову нагадує "оборудки" Голєвої. Де докази того, що вона знову заявляє, а от міліція, наскільки мені відомо, має докази про те, що Голєва замовила на себе напад. Вона хоче безкошто попіаритися і на скандалі будує кампанію. Де Голєва і її сімейство - там одні скандали. Вже набридла, мабуть, усім. Краще хай дітьми займається. Може, з неї мама краща, ніж політик і керівник-олігарх, що не може навести лад у своєму господарстві.
Відповісти
іщовона окрім своїх скандалів і заяв зробила хоча б у цей - предвиборчий період-для міста7 хоч одну копійчину вклала кудись - у освіту, медицину, культуру, науку? хоч одне подвір'я облаштувала? хоч в одну школу заїхала і подарувала тренажери? хоч одну вулицю заасфальтувала? має совість пертися у ВР і обіцяти добробут і щастя?
Відповісти
Наталі.Депутати ВР обираються та працюють щоб створити закони для суспільства.Закони по яким було добре жити та працювати в країні!А не дурити людям голову подарунками за вкрадени гроші!
Відповісти
це точно. Наш убогий люд вчергове купився на подачки палиці. Тільки цього разу він вклав дуже багато вкрадних у самих же людей грошей. Побудував, відкрив, ще й гулянку влаштує скоро, хоч щось зробив.... Та чхав він потім на вас усіх ще на ..... років.До наступних виборів.
Відповісти
За 7 скликань вам багато наприймали закони, які зараз діють? Вже Голєва теж у міській раді стільки законів "наприймала" що саме таким як ви і треба такого шефа.
Відповісти
ТойХтоПройшовКрізьВогонь
А через інше місце ви ще не проходили?! :)
Відповісти
та у Голєвоє рейтинг 0,7 % вона і не конкурент зовсім.
Відповісти
Лена, до суботи ще є час. думай...
Відповісти
Щодо часу події, то варто уточнити, що за два дні до погрому в офісі Голєвої Олег Величко (молодший) ще не був гендиректором "Аверсу", а Андрій Лев - головредом "Аверс-пресу". Їх призначили на ці посади вже після того, як було порушено кримінальну справу за фактом.
Відповісти
Заява МВС: "...як встановило слідство, події, які мали місце 13.09 (хуліганські дії в офісі кандидата в народні депутати Олени Голєвої) та 29.08 (мітинг під стінами облдержадміністрації) були організовані одними й тими ж людьми..." http://www.telekritika.ua/news/2012-10-17/75987
Відповісти
ТойХтоПройшовКрізьВогонь, Ти добре проінформований. А наскільки тобі відомо? Можна про це детальніше і тоді все стане зрозуміліше.
Відповісти
Якщо об'єктивно, до провокацій вдаються всі. Питання: як знайти винного...
Відповісти
Останні новини
Через керівника «Аверсу» Палиця пропонував знятися з виборів, - Голєва
17 жовтень, 2012, 08:30