У Луцьку нетвереза жінка влаштувала стриптиз у міськвідділі

У Луцьку нетвереза жінка влаштувала стриптиз у міськвідділі
У Луцькому міськвідділі поліції жінка кричала, що її затримали неправомірно, скандалила, розповідала про борг перед ПриватБанком та навіть показувала груди, а згодом взагалі вирішила, що її утискають за національними ознаками.

Події розгорталися увечері 23 грудня.

Жінку затримали на вулиці за перебування у нетверезому стані у громадському місці, де вона, за словами перехожих, чіплялася до людей.

Спочатку порушницю повезли до наркодиспансеру, аби засвідчити її стан. Потім жінку відвезли до міськвідділу.

"Я не знаю, за що мене затримали", - лементувала жінка. Вона почала вигукувати, що має касу, а сама "гола-боса" і грошей немає. На доказ цьому вона відклала куртку та підняла кофту, аби продемонструвати, що під нею дійсно нічого немає.

"Не п'ю, не курю. 2 тисячі боргу перед ПриватБанком. Не знаю, з якої причини мене затримали, я не напісяла, не накакала на центральній вулиці",- говорила на підвищених тонах жінка. За її словами, її затримали, а вона мала йти до дитини на "утрєннік".

"Дитина не знає, де її мама, вона після 6 має бути вдома",- оголосила жінка. Жінка апелювала до того, що коли її затримували, не показали "ксіву".

"Казали мені: Зіна, ви не в адекватному стані, в стані сп'яніння. Це пзд*ц, бл*ть",- лаялася жінка.

Наприкінці жінка пообіцяла виїхати з України, та заявила, що вона єврейка та її права тут "ущемляють" та що вона завтра ж виїде "на євреї".

Патрульні склали адмінпротокол за ст 173 КУПАП - дрібне хуліганство. у громадському місці жінка нецензурно висловлювалася та чіплялася до людей.

За її порушення передбачена санкція у розмірі 85 гривень. Проте жінка наполягала, аби поліцейські спочатку довели, що це не свавілля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і правда, то більш нема на кого витрачати час поліції? Ну випила баба, не пісяла посеред вулиці, не ... - то чого чіплятися? Випила то нехай пензелює у своїх справах З гранатами тепер ходять, п'яні за кермом тощо - є куди прикладати силу, а не цицьки розглядати в робочий час))
Відповісти
НАПИЛАСЯ Б ГОРЯ.ВСІ ДОБРЕ ЗНАЕТЕ ЯКА ЗАРАЗ ЖИТУХА БЕЗ ГРОШЕЙ І З БОРГАМИ В БАНК.
Відповісти
ПОПРАВКА- НАПИЛАСЯ З ГОРЯ.ВИБАЧТЕ ЗА ПОМИЛКУ.
Відповісти
Чим зайнятись? Чого вчепились до жінки? Ну випила і що? Це не гарно,але продовжуєте закривати очі на інше...
Відповісти
Журналіст який писав цю статтю,збоченець точно,за всіма ознаками.Ще мабуть окрім такоі писанини,бігає з міліцією по чужих дворах і труси брудні нюхає.
Відповісти
Це все що вміє наша поліція. Можливо ше й два екіпажі її затримували. Я не здивуюсь якщо так. Краще б цього не писали. А то і так ця поліція вже достала
Відповісти
Таким сраним коментаторам які пишуть що новій поліції немає чим зайнятись, пораджу одне. Перше ніж писати такого роду лайно, почитайте чим має займатися патрульна служба. А друге хватить писати наче в нас змінили всіх в МВС. Нагадаю що зі всього складу нових взято лише 20 відсотків, тільки патрульних і все. А решта то всі вами "гарячо любімі старі менти проффісіонали".
Відповісти
Оце сенсація!!! Журналюга, ти на державному вчився??? Поверни державі борг, або хоч кредит за жінку погаси. Позорище ( тобі писака )
Відповісти
Нормальні поліцаї завезли б до дому..
Відповісти
вона була п"яна, не трималась на ногах, кричала на всю вулицю Л Українки, поводила себе доволі дико, а вже була 20 година вечора, правильно, що її забрали.
а напилася вона з подругою, яка і вивела її зі свого дому і пустила у "вільне плавання", а краще б у себе поклала спати.
для "умніків" - якщо поліція не буде реагувати на такі події, то завтра ваші діти, надивившись цих "концертів", будуть поводити тебе так само.
Відповісти
Вот шо робить з людьми ПриватБанк, то така реакція людей на переведення його у державну власність... Можуть і списати ті кредити з картки універсальна, яку втюхують кожному, хто відкриває зарплатну, а то у мене теж на ній 2000, дістало! Хоть іди їм стрептиз танцюй, мо простять!
Відповісти
Напилась жінка і що тут такого дуже страшного, що аж так багато часу їй приділяти та всім про це розповідати. Скоро думаю будуть писати про те хто в школі получив двійку за урок, щоб всі про це знали.
Відповісти
За пиячку працювали мінімум два поліцая, лікар і медсестра в нарко, чергова частина мв ще буде суддя і секретар крім того канцелярії всіх інстанцій щей коресподент даного видання і якийсь редактор, спалено бензин і масса робочого часу а не простіше завезти її до батьків-вихователів і проф бесіду на перший раз так і живем з дрібниці роздуваєм слона а в той час уганяють авто і чистять квартири
Відповісти
Останні новини
У Луцьку нетвереза жінка влаштувала стриптиз у міськвідділі
23 грудень, 2016, 22:34