Частину одного із найбільших ринків Луцька хочуть перетворити на парковку

Частину одного із найбільших ринків Луцька хочуть перетворити на парковку
У Луцьку на частині Центрального ринку, яка розташована ліворуч від вулиці Замкової, хочуть облаштувати парковку.

Про це розповів депутат міськради, начальник управління розвитку підприємництва та реклами мерії Олександр Козлюк під час сесії Луцькради 28 грудня.

За його словами, ідея зі створенням комунального ринку може наткнутися на чимало перепон, адже поки не зрозуміло, як «забирати» для нього територію. Зокрема у облспоживспілки. Проте Козлюк хоче до кінця нинішньої каденції ради звільнити від торгівлі ліву частину вулиці Замкової та добитися облаштування там парковки.

Його підтримав депутат Павло Данильчук. Він вважає, що вже на часі навести лад на лівій частині ринку та вулиці Замковій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Данильчуку якщо його правий сектор звіздів не надавав,то базарники йому добре за все дадуть!Продажна шкура!С-ки заплатили з твою підтримку даного розводняку, "активісте"? Давай в АТО на НР, Різдво, чого тут сидиш???А???Там на передовій покажи,що ти патріот, а не тут про Центральний ринок судити будеш! Ти що всі лучани???
Відповісти
хоче слави, в ролі дрібного хулігана її не заробиш. От і взявся з Козлом за базар.
Відповісти
Зачепити ринок, що зачепити осине гніздо. Підуть з вилами ті, хто стоїть через контернер пяний і торгує секонд-хендом - тим, який люди збирають в контейнери. Там стоять одні старйовщики, дзяди. Нехай йдуть на будівництво, метуть дорогу. Досить з міста робити срач!!!
Відповісти
козьол получить по рогах а Паша -лошара по дупі
Відповісти
зносити не зносити це питання але з паркуванням величезна проблема
Відповісти
Поддерживаю депутатов. Давно пора от замка срач убрать.
Відповісти
Срач робиш ти своїми гомновкидами... багато купуєш в цумі??? Роботу дасиш тим людям та харчі їх дітям???
Відповісти
Ох багатьом цей ринок та земля під ним як більмо в оці... муляє та муляє... а в мріях чинуш на тому місці гіпермаркети ростуть... побудували Цумів, Буратін, Опер, Варшавських на підході Промінь і що ЛЮДИ ХОДЯТЬ НІ БО З ОРЕНДОЮ ЗАЖЕРЛИСЬ... і ціни луплять як з Європейців... А ЛЮДИ БІДНІ І МОЖУТЬ СКУПИТИСЬ ЛИШЕ НА НАЙДЕШЕВШОМУ ЦЕНТРАЛЬНОМУ РИНКУ. А якщо ви такі СВІДОМІ і справді хочете помогти з стоянкою в якій є необхідність ТО ВІДКРИЙТЕ ГЕНПАН ТАМ ЩЕ З "СОВЄТІВ" ЛІВОРУЧ РИНКУ МАЛА БУТИ ДОРОГА З ПОДАЛЬШИМ МОСТОМ ЧЕРЕЗ СТИР НА РОВАНЦІ... ОСЬ ПОЧНІТЬ БУДУВАТИ ДОРОГУ ...
Відповісти
Ух ти як пишуть ті, кому в центрі мітса такий кусочок землі хочеться увірвати!Вже з променя зробили жах, нема ні давніх красунь ялин, ні берез, нічого нема....голо-пусто стало!Бо бачиш но Палиця земельки в центрі захотіли, ЦУМу мало йому було...От тепер і живемо...зі світлофором, парковками,але без екології!тепер ще ринок їм треба! ви дороги\тротуари зробіть,освітелення,камери в місті,транспорт людський дайте з кватками, профінансуйте лікарні, школи, садочки, ціни в аптеках адекватні дайош, а не центральний ринок!!!З Варшавським розбирайтеся в тому гетто...,а сюди не лізьте!Бо Данильчики і інші вже відчують АТО в Луцьку...Достали ті бариги -депутати та ті активісти продажні!
Відповісти
Там навіть машини немає де припаркувати...

Це буде початок кінця тому базару...
Відповісти
Роботи багато але там РОБИТИ ТРЕБА а не бухати, послухаєш бариг виторгу нема, біда, голод а ніхто йти не хоче, чому? не чув ніколи, щоб люди бастували в підтримку своєї убогості.
Нафіг той бариго притон
Відповісти
Це не ринок а х*ен знає шо! Весь знести.
Відповісти
Все там знести, зробити парк на тому місці
Відповісти
Останні новини
Частину одного із найбільших ринків Луцька хочуть перетворити на парковку
28 грудень, 2016, 17:39