Мерія погрожує відключити ліфти несумлінним лучанам

Мерія погрожує відключити ліфти несумлінним лучанам
Через небезпеку будуть відключати ліфти у луцьких будинках, мешканці яких відмовляються співфінансувати капітальну реконструкцію підйомників.

Про це розповів директор департаменту ЖКГ міської ради Юрій Крась під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у середу, 4 січня.

За його словами, є будинки, де мешканці категорично відмовляються давати гроші ремонт ліфтів, а термін їх експлуатації закінчується.

Нагадаємо, у багатоквартирних житлових будинках мешканці фінансують ремонт спільно з департаментом ЖКГ у співвідношенні 30% на 70%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ліфт, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і правильно що не дають..а в будинках де ліфти за це завжди гроші брались а тут оп..і в кращому випадку ліфт не працює...з такою комуналкой вже давно мають ліфти сучасні бути..
Відповісти
Отакої
Відповісти
Тогда какой смысл платить комунальщикам за содержание здания? - там суммы приличные набегают а используются эти деньги не по назначению.
Відповісти
Можна Закон,де написано цю маячню.Це рішення прийняла міськрада,хто про це знає.Відключайте-це мінус за утримання будинку дуже суттєве.Шкода хто вище 5.Ви думайте.
Відповісти
Останні новини
Мерія погрожує відключити ліфти несумлінним лучанам
04 січень, 2017, 12:09