Дорожники кажуть, що розчистили волинські автошляхи

Дорожники кажуть, що розчистили волинські автошляхи
На Волині міжміські перевезення працюють без перебоїв. Втім, надалі спостерігається погіршення погодних умов. Поки на автошляхах заторів немає, а закликають волинян бути уважними за кермом.

Про це пише інформаційне агентство Волинські Новини.

Ситуацію щодо руху громадського транспорту на міжміських напрямках проаналізувала заступник голови правління ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» Раїса Модринська.

«Ми проаналізували ситуацію на наших автостанціях і побачили, що автобуси курсують згідно зі звичним графіком, навіть у віддалені села. Поки все спокійно, працюємо в нормальному режимі», - запевняє Модринська.

Загалом, на дорогах Волині немає заметів, розповідає працівник прес-служби утримання автомобільних доріг Служби автомобільних доріг у області Василь Черняк.

«Ситуація по області виглядає таким чином, що з ночі до 05:00 працювало 52 механізми для розчищення доріг. Із них 33 – піскорозкидачі з механізмом розчищення дороги. Використали 490 тонн піщано-соляної суміші. Були задіяні 38 робітників. Останні статистичні дані говорять про те, що на дорогах області працює 31 механізм для розчищення доріг. Сьогодні у нас була одна скарга про замети на трасі Київ-Ковель-Ягодин. Цю проблему оперативно ліквідували. Але ми бачимо, що попереду йдуть морози та продовжуватимуться опади, тому ситуація ускладнюватиметься», - інформує Черняк.

Втім, водіїв просять без нагальної потреби не вирушати в дорогу. Зі слів працівників Головного управління Національної поліції в області, погіршення погодних умов відбуватиметься протягом семи днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І не стидно таке їм говорити?
Відповісти
Служба автомобільних доріг!- сьогодні о 8-30 з Торчинського ДЄУ жодна техніка окрім ГАЗЕЛЬки не виїзджала, так і дороги не були очищені та посипані, на/уйя брехати!!!((
Відповісти
Останні новини
Дорожники кажуть, що розчистили волинські автошляхи
04 січень, 2017, 12:20