Луцьк: у кінотеатрі жінка роздягалася та кричала про шизофренію

Луцьк: у кінотеатрі жінка роздягалася та кричала про шизофренію
УВАГА! ПЕРЕДРУК ЦІЄЇ ПУБЛІКАЦІЇ ЗАБОРОНЕНИЙ!

У торгово–розважальному центрі «ПортCity» під час кіносеансу жінка почала оголюватися, лягла посеред рядів та просила «добити» її, а згодом намагалася себе душити. Через такі дії її госпіталізували.

Подія трапилася у кінотеатрі центру 19 січня.

Під час перегляду фільму одна із відвідувачок кінозали раптом підвелася на ноги та почала викрикувати незрозуміла речі. Жінка, яка прийшла у кіно із своєю маленькою дочкою, раптом почала роздягатися, вигукувати та просила "добити її". Відвідувачі кінотеатру повідомили адміністратора та охорону, які викликали фельдшера та поліцію.

Фельдшер каже, що жінка поводилася не адекватно – вигукувала «не вбили мене, то я сама себе вб’ю», «мене переслідують», згадувала і про Порошенка та Путіна і венеричні хвороби. Згодом жінка почала вигукувати, що у неї шизофренія, та взялася сама себе душити. Працівники центру завадили жінці та тримали її руки до приїзду правоохоронців.

Представники адміністрації намагалися заспокоїти жінку та поспілкуватися із нею, проте вона не хотіла нічого слухати, натомість продовжуючи кричати.

«По мобільному телефону жінки ми зв’язалися із її мамою, яка сказала, що дочка страждає на психологічні розлади, і проходила лікування. Наразі ми не маємо інформації, відомо лише, що захворювання психологічного характеру», - прокоментували в адімінстрації. Згодом на місце пригоди приїхала й карета швидкої допомоги. За попереднім діагнозом, який озвучили лікарі швидкої, у жінки - гострий психоматичний розлад. Жінку медики відвезли до психоневрологічного диспансера у Липини.

У час, коли мама поводилася неадекватно, дитину відвели до дитячої розважальної частини у «ПортСity», де її розважали аніматори. Там дівчинка очікувала, поки її приїде забрати бабуся. Глядачів, які прийшли на кіноперегляд, пересадили на інший сеанс чи за бажанням повернули кошти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шо за кіно було?
Відповісти
А де фото, відео? Я таких офігітєльних історій можу написать 3 тома
Відповісти
Останні новини
Луцьк: у кінотеатрі жінка роздягалася та кричала про шизофренію
19 січень, 2017, 21:16