Заступник Палиці відповів на закиди Гунчика

Заступник Палиці відповів на закиди Гунчика
Перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик відповів на звинувачення голови ОДА Володимира Гунчика щодо роботи спеціальної комісії обласної ради з відбору інвестиційних проектів.

Нагадаємо, 23 січня голова ОДА розкритикував роботу комісії. Мовляв, жодного цікавого проекту так і не презентували.

Натомість Пирожик вважає таку оцінку роботи комісії непрофесійною та додає: ці закиди мали би адресуватися насамперед підлеглим Гунчика.

Далі публікуємо відповідь Пирожика без змін і правок:


9 грудня 2016 року комісія провела своє організаційне засідання, на якому обрала керівні органи (голова – Пирожик О.В., заступники – Вахович І.М., Кресак Ю.Ю., секретар – Яценюк А.С.). На цьому ж засіданні комісія схвалила проект розпорядження голови обласної ради «Про оголошення обласного конкурсу програм і проектів, реалізація яких здійснюватиметься у 2017 році з використанням фінансових ресурсів бюджету розвитку обласного бюджету (обласного фонду регіонального розвитку)».

14 грудня 2016 року таке розпорядження було підписане головою і опубліковане на сайті обласної ради. Ним встановлювався строк подання заявок для участі в конкурсі – до 30 січня 2017 року. Аналіз поданих пропозицій та визначення переможців – це власне і є основне завдання комісії. Але як можна аналізувати те, чого ще немає?

Це – хронологія роботи комісії. А тепер – щодо тих, кому мав би висловлювати своє невдоволення пан Гунчик. Відповідно до рішення обласної ради від 19 травня 2016 року №5/19, брати участь у конкурсі можуть РАЙОННІ ДЕРЖАВНІ АДМІНІСТРАЦІЇ, виконавчі комітети міських, сільських, селищних рад та об’єднаних територіальних громад, СТРУКТУРНІ ПІДРОЗДІЛИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, підприємства спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Якщо керуватися алогічною логікою пана Гунчика, виходить, що це комісія винна в тому, що РДА та структурні підрозділи ОДА досі не подали заявок?! Невже пан Гунчик ними вже не керує, перекладаючи цю ношу на Пирожика? Чи, може, представники від ОДА в цій комісії, які є підлеглими Гунчика, теж уже вийшли з його підпорядкування? У переддень його звітування в обласній раді…

Так і хочеться сказати, що недолугості людській немає меж. Як можна давати оцінки роботі комісії, якщо вона не проробила ще й половини тієї роботи, левова частка якої має розпочатися після завершення терміну подання заявок?

Це нагадує мені анекдот про Чапаєва й Петьку, які перепливають ріку, а Пєтька весь час сумнівається, чи вистачить сил допливти до іншого берега… Коли вже пропливли за середину, Чапаєв раптом каже: «Ні, Пєтька, таки не допливемо, вертаймося…»

До речі, до складу комісії входять заступник голови ОДА Сергій Кошарук, керівники структурних підрозділів Іван Мирка, Юрій Кресак та ін. Саме до них і мав би апелювати Гунчик як до своїх підлеглих. А вони, своєю чергою, мабуть, і мали би стимулювати голів РДА та керівників структурних підрозділів ОДА подавати проекти…

У зв’язку з тим, що суб’єкти подання проектів не задемонстрували належної активності, розпорядженням голови ради від 20 січня 2017 року ми продовжили терміни подання заявок до 15 лютого 2017 року.

Вчіть матеріальну частину…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Свобода прийде порядок наведе. Свобода прийшла порядку нема"
А хто знає, Свобода рахується при владі чи в опозиції? Чи один день при владі а другий день в опозиції?
Відповісти
ГУНЧИК ПОЧИНАЄ КІПІШ ЧЕРЕЗ ТЕ ЩО, СВОБОДА ВЗЯЛИСЬ ЗА РОЗКРАДАННЯ ВОЛИНСЬКОГО ЛІСУ, А САМЕ ЗА КВАТИРКА ЯКИЙ ДІЛИТЬСЯ ІЗ ГУНЧИКОМ ОСЬ ВСЯ АРИФМЕТИКА...КВАТИРКА ГЕТЬ РАЗОМ ІЗ ГУЧИКОМ.....
Відповісти
гунчик дуже велике зло для Волині.
Відповісти